062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Leskovac za svadbe i veselja – najbolji orkestar

Kada ona izgovori „Da“, kada dođe dan punoletstva, kada se bliži momenat izlaska iz crkve krštenja, kada vaš prijatelj ili kum čuje da ste postali otac, kada konačno posle dugog rada i odricanja steknete diplomu ili unapređenje, pravi su momenti za slavlje i obeležavanje ovih posebnih dana a orkestar Trubači Leskovac je uvek pravi i najbolji izbor.

Najznačajniji datumi uz trubače

Neki dani, vikendi i okupljanja se ponavljaju bez posebnog povoda, dok drugi, ne mogu biti ponovljeni. Takvi datumi su jedinstveni i značajni. Zato dani u kojima sviraju trubači Leskovac moraju biti obeleženi na najbolji mogući način. To su upravo momenti kada radost traži samo najbolje, a zna se da su najbolji provodi uvek uz najpoznatije i najbolje pesme i najbolje trubače, kakav je Marko Danić i njegov orkestar sa više od 10 članova pobedničkih truba.

Mi smo uvek spremni za sve vaše posebne dane, za momente koji se dešavaju jednom u životu, i opet za godišnjice kada želite da se prisetite kako izgleda najbolji provod. Često smo ostavljali slavljenike i sve goste u najboljoj atmosfeti i posle samo običnih okupljanja najbliže rodbine i odabranog društva.

Leskovac trubači čekaju Vaš poziv

Za nas je svaki povod jedinstven jer uvek gledamo da baš vaša proslava ostane upamćena kao posebna i neponovljiva. Imamo iskustva u svim proslavama, pa shodno povodu sastavljali smo i korigovali liste i redosled najboljih i najpopularnijih pesama. Tako detaljno pripremljeni, najbolji trubači Srbije spremni su na vaš poziv, vaš dan i specijalan najbolji provod kakav samo vi zaslužujete.

Uz vašu pomoć i predlog, uvek izlazimo u susret kako bi omogućili vama i vašim gostima da dan slavlja bude najbolji, neponovljiv. Potrebno je samo da nas pozovete, predložite, zakažete, celodnevni užitak, slavlje koje će trajati do kasno u noć, odaberite lokaciju, način početka i tok trajanja, zbog vas spremni smo da izvedemo sve najnovije hitove narodne i zabavne muzike, stare i neponovljive pesme.

Rezervišite termin našeg orkestra

Neka svi znaju koji događaj slavite toga dana, neka budu ponosni na vas i srećni što baš sa vama kao domaćinom tog nezaboravnog slavlja provode tako dobre i najbolje momente koje će pamtiti. Zato jer su kao i do sada svih ovih godina, i sada sa vama najbolji trubači, ceo orkestar trubača, najbolji u Srbiji.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube