062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Lazarevac za najbolja veselja

Za sve ove godine orkestar vrhunskih trubačkih majstora Balkanika je pokazao svoje znanje na takmičenjima, proslavama, svečanostima širom Srbije i inostranstva.

Orkestar koji je dokazao da svira najbolje i najlepše na televiziji i na koncertima poznatih estradnih umetnika je vama na usluzi da po vašem pozivu i po vašoj želji nastupimo i na vašem slavlju. Trubači Lazarevac su tu da uz najbolju muziku proslavite svoje srećne i radosne događaje.

Trubači na svadbi ispred mladoženjine kuće

Bilo da pravite slavlje povodom venčanja ili veselje povodom punoletstva, proslavu godišnjice braka, privatno ili poslovno slavlje, budite sigurni da ćete uz pobedničke zvuke trube orkestra Balkanika veseliti se najbolje a da će na vašem slavlju gosti uživati u svim trenucima veselja.

Naš orkestar poznat je kako u srbiji tako inostranstvu po tome što je uvek ispunio sve želje domaćina i gostiju.

Poznati trubači Lazarevac uvek održe svaku datu reč i u tačno dogovorenom trenutku nastupamo na vašem slavlju.

Možete pitati svoje prijatelje, poznanike, svoju familiju kako svira orkestar Balkanika jer su mnogi od njih već videli naše nastupe uživo. Takođe velika je šansa i da ste na naš sajt došli po preporuci jer svi rado preporučuju naš najbolji orkestar.

U kvalitet naše muzike se možete se uveriti jer smo na estradnoj sceni prisutni preko 20 godina.

Svi znaju kada čuju da dolazi orkestar Balkanika da će slavlje biti najbolje.

Pozovite nas da se i na vašem slavlju začuju pobedničke trube Guče!

Našei članovi su vrhunski majstori trube koji potiču iz trubačkih porodica i koji će svoje znanje i sposobnost pokazati na vašem slavlju.

Zato svi traže da čuju najbolji orkestar – kumovi, rodbina, prijatelji, svi se zajedno vesele u bogatom repertoaru jer orkestar Balkanika svira pesme svih žanrova.

Najbolje pesme uz trubači Lazarevac

Od nas možete tražiti najnovije pesme, hitove sa estrade kao i starogradsku muziku, narodnu muziku, valcere, kola izvornu muziku kao i stranu muziku, hitove filmova. Takođe sviramo jazz muziku kao i miskove pesama koje su specijalno pripremljeni za najbolju atmosferu na veseljima.

Možete odabrati pesme iz našeg velikog repertoara trubačke muzike, sastaviti redosled pesama koji želite, naručivati pesmu na vašem veselju, koju god želite a mi ćemo uvek ispoštovati svaku vašu želju i svirati upravo ono što vi tražite.

Javite nam se jer smo orkestar koji je poznat širom Srbije, koji se proslavio na festivalima trubačke muzike i gostovanjima u najpopularnijim TV emisijama.

Parovi - nastup trubača Balkanika uživo

Javite nam se i uživajte uz vrhunske zvuke truba na vašem slavlju, u izvođenju orkestra Balkanika

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube