062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Lazarevac povoljna cena

Veselje je u Lazarevcu najbolje i najlepše uz vrhunsku muziku, uz goste, prijatelje, kolege. Svi koje volite da vidite na vašem slavlju su tu da se vesele uz vrhunske majstore trube, uz orkestar Marka Danića koji na slavlje u Lazarevcu dolaze da sviraju najlepšu muziku.

Trubački orkestar Balkanika nastupa

Naš orkestar je svirao na koncertima sa mnogima poznatim estradnim umetnicima. Gostovali smo na različitim TV emisijama, osvajali pobede na festivalima trubačke muzike.

Povoljna cena za nastup tubača

Cena dolaska našeg orkestra na vaše slavlje kreće se od 100 do 500 evra a nekad i više ako tražite da ceo orkestar bude sastavljen od pobednika Guče. Cena trubača zavisi i od veličine orkestraTrubači našeg orkestra su vrhunski profesionalci i svi su poznati majstori trube koje prepoznaje poblika širom Srbije i regiona.

Trubači Lazarevac su uvek spremni

Naš orkestar je spreman da svira na vašem venčanju, da dočekamo goste, kumove, da pratimo mladenc,e da sviramo kada se torta iznosi pred goste.
Najbolja kola se sviraju na veselju uz trubači Lazarevac da bi ste vi bili veseli i da vaši gosti uživaju kada čuju izvorne pesme, starogradsku muziku kao i najnovije hitove sa estrade.

Muzika je deo našeg života i zato volimo da je slušamo dok radimo, vozimo i naravno dok se veselimo.

Zato je muzika sastavni deo svakog veselja a trubački orkestar Marka Danića na vašem slavlju sviraće najbolje da vama i vašim gostima veselje ostane u najboljem sećanju.

Zato su vrhunski, kvalitetni trubači Lazarevac spremni za nezaboravne pesme i najbolje slavlje. Odaberite hitove, napravite listu pesama i nek prodoran zvuk sa vašeg slavlja čuju svi.

Naš orkestar poznat je širom Srbije i upravo zato trubači Marka Danića su nekoliko puta zaredom bili pobednici festivala u Guči kao i mnogih drugih.

Profesionalci na svom instrumentu, uvek su spremni da prirede najbolje veselje i sa vama obeležimo najznačajnije momente života.

Zato bilo koji povod u pitanju pozovite nas i nek slavlje ostane upamćeno dugi niz godina.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube