062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Lajkovac najbolji za vaše veselje

Kad imamo vremena odlazimo na koncerte estradnih umetnika da bi smo se veselili a uvek smo srećni kad nas prijatelji i familija pozovu na slavlje. Tako je uz trubači Lajkovac svako vaše veselje događaj o kome se govori u celom kraju. Muzika daje posebnu čar svakom događaju koji slavimo a uz poznate ritmove i najlepše pesme obeležavamo naše najlepše trenutke.

Vrhunska trubačka muzika

Muzika je ono što nas okuplja i povezuje a mnogi kažu da je muzika i lekovita. Orkestar Trubači Balkanika dokazuje to nastupima na svim vašim slavljima i uvek smo tu raspoloženi da po vašem pozivu zvuci najboljih truba čuju se celim vašim krajem.

Trubači lajkovac najavljuju tortu

Trubači vrhunskog orkestra su spremni u tačno dogovorenom trenutku da najave svečano iznošenje torte pred goste. Samo nam kažite vreme kada planirate i trubači Lajkovac će biti u pratnji torte koja se unosi u salu i tako podići atmosferu do vrhunca.

Uz trubače Balkanika veselje u Lajkovcu je zagarantovano i sve što možete očekivati jeste nezaboravan provod. Tu smo da dočekamo goste, kumove, prijatelje, familiju.

Uz znaš orkestar svi će se veseliti najbolje i najlepše.

Najbolje slavlje vam možemo garantovati a to vam mogu potvrditi i mnogobrojni slavljenici koji su nas zvali na slavlja.

Javite nam se i uživajte u slavljima

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube