062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Kutina najbolji orkestar za veselja Hrvatska

Da bi ste uživali u svim trenucima slavlja trubači Kutina uvek za vas pripreme najbolje i najlepše pesme i kola koja sa zadovoljstvom sviramo.

Za ove godine od osnivanja našeg orkestra a proteklo je više od dve decenije, svirali smo na mnogobrojnim slavljima i veseljima osvajali pobede i jednom rečju usavršavali svoj kvalitet da bi smo na vašem veselju najboljom muzikom podigli atmosferu na najviši nivo.

Majstori trubaštva na vašem veselju

Uz vrhunske majstore trube Marka Danića o vašem veselju pričaće se dugi niz godina jer najbolji trubači su garancija vrhunskog provoda. Slavlja na kojima smo nastupali broje na stotine pa čak i hiljade gostiju koji su se veselili tokom svih ovih godina uz najbolje trube pobednik festivala u Guči. Svi vam mogu potvrditi da je to razlog zašto nas ponovo pozivaju na sva svoja slavlja.

Znanje sviranja trube se u našim porodicama prenosi sa kolena na koleno kao i ljubav prema ovom predivnom muzičkom instrumentu. Trube su još u stara vremena bile glasnici svih veselja, svetkovina i važnih događaja kao što su ustoličenja vladara, proglašenje pobede, slavlja prilikom oslobođenja.

Veselje može da počne
Trubači Kutina sviraju sve pesme

Naš orkestar odlično svira svu vrstu muzike i zato su trubači Kutina najbolji izbor za svako slavlje.

Sviramo kako domaću tako i stranu muziku, izvornu i zabavnu muziku, klasičnu muziku, muziku svih krajeva hrvatske ali i filmsku muziku, jazz muziku i valcere.

Naše pretovar koji obuhvata preko 2.000 pesama i kola garantuje da će svaki vaš gost na slavlju imati prilike da naruči baš onu pesmu koju voli da se veseli uz najlepše melodije koje trubači Kutina umeju da izvedu.

Trubači u Hrvatskoj sviraju u svim gradovima i mestima bilo velikim i malim jer glavni povod jeste vaše slavlje.

Zato nas uvek možete pozvati da nastupimo u vašem mestu, u vašoj ulici, u vašem kraju.

Trubači Kutina dolaze na vrijeme

Stižemo u tačno dogovoreno vrijeme jer smo uvek bili spremni da ispoštujemo sve želje domaćina i da nastupimo sa najboljim izborom pesama kola kako bi smo sve na vašem slavlju oraspoložil odličnom svirkom.

Mi znamo najbolje da dočekamo goste, familiju, kumove da se svi zajedno na slavlju veselite uz odličan provod i nezaboravne i nenadmašne trubače orkestra Marka Danića.

Kada se začuju najbolje trube svi na slavlju, gosti ustaju na noge i vesele se do kasnih večernjih sati jer su najbolji majstori trube tu samo za vas.

Pozovite najbolje trubače

Javite nam se putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a a mi ćemo vam odgovoriti odmah na svako vaše pitanje i sa zadovoljstvom nastupiti na vašem veselju.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube