062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Kruševac – slavlje uz najveći repertoar trubačke muzike

Kruševac je grad u koji se trubači veoma rado pozivaju na veselja. U gradu u kome se veselje često zna slaviti i po nekoliko dana slavljenici odlično znaju da su trubači Kruševac pravi izbor. Najbolji jer smo pobednici festivala u Guči, trubački orkestar koji se može pohvaliti prvim nagradama na nastupima na najvećim takmičenjima i festivalima.

Naš orkestar rado pozivaju i najveće televizije

Trubački orkestar Balkanika čine poznati majstori trube. Svi nas vole i pozivaju na svoja slavlja jer smo orkestar o kakvom svi pričaju. Domaćini nas redovno pozivaju na sva svoja veselja jer su se uverili da naš orkestar vrhunskom trubačkom muzikom svaki put ulepša vama i vašim gostima slavlje.

Za sreću, za veselje, za radost i najbolji provod orkestar trubača dolazi po pozivu da vama i vašim gostima priredi odlično slavlje.

Trubači Balkanika najbolji u Srbiji

Naš orkestar svi ubrajaju u najbolje trubače u Srbiji. Sa svojih osam članova, vrsnih majstora trube, orkestar Marka Danića je osvojio mnogobrojne nagrade na festivalima trubačke muzike. Naš repertoar obuhvata sve vrste muzike – od domaće do strane, narodne do zabavne, izvorne preko starogradske do najnovijih hitova estradne muzike. Sviramo i strane hitove, filmsku muziku i džez muziku kao i valcere, sve po vašim željama.

Svi u Srbiji jedva čekaju da nas čuju uživo, da dožive živost veselja dok zlatne trube orkestra Balkanika izvode savršene melodije i najveće hitove uz koje svi vole da se vesele.

Sa svojim omiljenih instrumentima u rukama, spremni za vaše slavlje dolazimo u Kruševac i sva mesta u okolini. Nastupamo u salama za proslave, restoranima, hotelima kao i na privatnim slavljima koja se organizuju kod kuće.

Pozovite Trubači Kruševac na veselje

U bilo koje doba godine da planirate veselje, trubači Balkanika su spremni da odgovore na svaki vaš zahtev. Sve što treba jeste da nam se javite. Recite tačno vreme i mesto gde želite da se trubači pojave a mi dolazimo da sviramo kod kuće, dočekujemo kumove, svatove, rodbinu i prijatelje. Pratimo mladence na venčanje, sviramo kod opštine, crkve. Na svadbenom veselju nastupamo kada se torta iznosi pred goste. Tokom celog dana slavlja, kad god želite da podignemo atmosferu na veselju trubači će nastupiti i odsvirati pesme po vašim željama.

Svi su razlozi da trubački orkestar Balkanika pozovete na slavlje, da nam se javite a mi ćemo odgovoriti svim vašim očekivanjima.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube