062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Kruševac najbolji orkestar za svadbe i veridbe

Istorija je puna kako pobeda tako i poraza. Kakav god da je ishod bio bitke još u starom Rimu, trube su imale svoju ulogu. Naravno, tada su bile dosta jednostavnije i primitivnije nego danas. Kroz vekove, godinama, ovaj fanstastičan limeni instrument postajao je sve napredniji. Mnogi su se oprobali u umetnosti izražavanja pesmama i jedinstvenim tonovima truba.

Trubači Kruševac imaju vrsne muzičare muzičare koji nastoje da do savršenstva dovedu svaki pojedinačni ton ovog sjajnog limenog instrumenta. Jedan od takvih je naš Marko Danić. Osvajač nekoliko godina za redom najbolje trube, najbolje izvedeno „Vlasinsko“ kolo i mnoge druge nagrade. Oko sebe je okupio najbolje izvođače na trubi da bi danas ovaj jedinstveni trubački sastav bio najbolji u Srbiji i celom regionu.

Publika voli trubače Kruševac

Od mnogobrojnih nastupa, učestvovali smo na svim značajnim festivalima, kako u našoj zemlji tako u inostranstvu. Ali najznačajnija dostignuća su nam nagrade koje smo upravo od vas u Kruševcu dobijali, dugotrajnim aplauzima, željom mnogobrojne publike da nas opet čuje i vidi, zadovoljnih kumova, domaćina, svih slavljenika da opet osete tu energiju i prodoran zvuk višestruko nagrađivanih trubača.

Za vaše slavlje vrhunski trubači Kruševac načiniti jedinstvenu listu pesama, samo za vas i vaše goste, prilagođeno vašem događaju koji želite da najbolje proslavite. Izaberite hitove i nezaboravne pesme narodne muzike, starije ili nove hitove, možda je pravi instrumental taj koji će uveličati dati momenat, ili strana muzika za maksimalan doživlja. Odaberite svoje omiljene pesme, dan ili noće, tačan trenutak kada želite da iznenadite drage ljude, mi smo najbolji trubači Srbije i sa nama je to moguće.

Trubači Kruševac osvojili mnoge nagrade

Osim što smo učestvovali na mnogim takmičenjima najvećeg i najšireg karaktera, naš orkestar već mnogo godina biva pozivan na sve svečanosti. Od veridbi, glamuroznih svadbi, jedinstvenih rođendana, mnogobrojnih proslava dana firme, uspehe sportista, nove godine i druge nacionalne praznike.

Tu smo sada i zbog vas. Samo za vaše slavlje učinićemo da fotoaparati uvek budu spremni, društvene mreže da se usijaju, da cela ulica zna da baš vi sada slavite i da najsrećniji dan mnogih u celoj godini bude baš slavlje koje su doživeli kod vas kao najboljeg slavljemnika.

Ne propustite priliku da vaš jedinstven događaj protekne bez najboljih truba Srbije i Marka Danića.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube