062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Kragujevac najbolji za sve proslave

Mnogi se pitaju kako posle proslave, posle venčanja i rođendana, veridbi i drugih slavlja, domaćini i gosti koji su ceo dan i noć pre toga bili na nogama, žele ponovo i sutra da opet provesele taj dan.
Kada se sazna da su na tom slavlju bili trubači, pa još i najbolja truba u Srbiji, odgovor je logičan. Najbolji trubači Srbije i Marko Danić su odgovorni za fantastične provode koji se sa radošću pamte i dele sećanja svima.

Naš orkestar postoji na estradnoj i muzičkoj sceni dugi niz godina, i tokom svih tih godina smo usavršavali naše nastupe i svaku pesmu smo iznova ponavljali do savršenstva. Da bi na vašim slavljima bili svi zadovoljni, pored vas i svi gosti, komšije, ceo grad i mesto, jer vi to zaslžujete.

Trubači Kragujevac su nastupali u celoj Evropi

Gostovali smo često po svim gradovima Evrope, najveće dvorane, restorani, diskoteke i splavovi, kao i privatne žurke i proslave, najveći i najlepši trgovi Srbije i regiona, uživali su uz prodorne zvukove naših zlatnih truba i orkestra Marka Danića.

Nama nisu potrebne medalje, ali veliki broj publike koja oduševljeno čeka naš nastup na svim takmičenjima, govori za sebe. I pored toga, osvajali smo mnogobrojna odličja i medalje.
Za nas su svi čuli, cela Srbija, region, svi gosti na najboljim proslavama nas preporučuju iz dana u dan pa često opet dolazimo po pozivu zadovoljnih i domaćina i gostiju koji su nas već slušali.

Srećni domaćini uz zvuke najboljih truba

Zato ne propustite ni vi, kao najbolji domaćin i slavljenik, kao kum ili samo gost, da nas pozovete i poželite svoje omiljene pesme, najbolje liste za najbolje provode, budite uvek uvrhu događaja i najboljim sećanjima svima, jer svi gosti su upravo na vašoj proslavi doživeli najbolje trenutke.

Sa nama ćete vrlo brzo i lako ostvariti najbolji provod za sve najmilije, za svoju porodicu i drage goste. Budite deo najboljih jer sa najboljim trubačima to možete, a najbolja truba Srbije Marko Danić potrudiće se da narodne, tradicionalne, instrumentali, zabavna i strana muzika, budu najbolji na vašem slavlju, sa najboljim trubačima Srbije koji su za vas osvajali najsjajnije medalje na zlatnim trubama.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube