062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Kladovo još bolji orkestar majstora trube

Najbolji provod i najbolje slavlje je uz Balkanika orkestar, trubaci Kladovo koji će svim vašim gostima ostati u najboljem pamćenju.

Trubači na svadbenoj proslavi

Kada poželite da se na svom slavlju provedete najbolje, uz za sve vaše najlepše trenutke odaberite najbolje pesme, najbolje instrumentale, narodne hitove. Podignite vaše slavlje na još viši nivo uz najbolju muziku i najbolji provod.

Veselje uz trubači Kladovo

Možete biti sigurni da ćete uz orkestar vrhunskih trubačkih umetnika uživati u svakom trenutku vašeg veselja u Kladovu uz trubače.

Vaše će slavlje biti događaj o kome se priča. Zabeležite i zaokružite dan vašeg veselja i u svakom trenutku uživajte u najlepšem slavlju koje smo pripremili samo za vas.

Najbolji trubači Srbije su spremni da vama i vašim gostima prirede vrhunsko slavlje.

U našem orkestru koji broji do 10 članova možemo izaći u susret da ispoštujemo svaku želju i svako vaše slavlje učinimo događajem o kom se priča. Bilo koji povod da je pitanju, bilo da se radi o momačkoj večeri, devojačkoj večeri, prosidbi, rođenju, krštenju, proslavi punoletstva, mature ili nekog drugog slavlja, najbolji trubački orkestar će učiniti sve da uživate celog dana i večeri.

Uz najbolji provod uz trubači Kladovo proslavite vaše najlepše trenutke.

Veselite se ceo dan i noć uz orkestar koji raspolaže velikim asortimanom pesama i kola a koji će živošću sviranja vama omiljenih pesama na trubama ostaviti najbolji utisak na sve prisutne.

Naš trubački orkestar spremio je velik izbor pesma a tu spadaju domaće i narodne pesme, kola, zabavne pesme, popularne strane pesme i filmski hitovi.

U celoj Srbiji dolazimo po vašem pozivu. U svakom smo gradu uvek dobrodošli jer mi svakog našeg klijenta ispoštujemo a naše cene su među najpovoljnijim. Zato nam se javite uvek kada tražite trubači Kladovo.

Orkestar trubači Balkanika je spreman da vam izađe u susret i da uvek u pravom trenutku odsvira najbolje i najlepše pesme za vas i za vaše goste.

Zakažite dolazak trubači Kladovo

Bilo da se radi o nastupu u zatvorenom prostoru ili pod vedrim nebom mi smo spremni da svaku vrstu vašeg slavlja ulepšam najboljom muzikom.

Nema grada u kome nismo bili jer je muzika najbolja za sve i naš orkestar je tu uvek kada želite da se najbolje preselite u Kladovu. Javite nam se putem telefona ili Vibera ili WhatsApp-a i uživajte u svakom trenutku vašeg slavlja.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube