062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Hrvatska za proslavu Nove Godine

Trubački orkestar Balkanika je najbolji izbor za sve koji traže doček Nove Godine uz trubače. Mi smo orkestar koji je najbolji na Balkanu, a sviramo svaku vrstu muzike koju vi želite.

Naš orkestar se sastoji od 10 trubača. Radi se o vrhunskim majstorima trubačke muzike, koji imaju višegodišnje iskustvo u sviranju na proslavama širom Evrope.

Svirali smo u najvećim evropskim gradovima, na proslavama kod ljudi sa prostora Balkana, koji vole trubačku muziku i najbolje trubače za Novogodišnji doček.

Za doček nove godine uz trubače u Hrvatskoj, orkestar Balkanija najbolji izbor. Mi smo pravi i najbolji trubački orkestar za doček Nove Godine.

Dočekajte Novu Godinu uz vrhunske pesme najboljih majstora trube, uz muziku koja traje do kasnih noćnih sati i veseli sve prisutne, gde ćete vi i vaši prijatelji uživati uz najbolje pesme i vrhunsku zabavu.

Samo za vas sviraju trubači Balkanika, orkestar koji je osvojio mnogobrojne vredne nagrade na festivalima trubačke muzike od kojih je najpoznatiji festival u Guči.

Sviramo vaše omiljene hitove, najlepšu muziku koje se setite svima na zadovoljstvo.

Sviramo muziku koju volite, bilo da se radi o domaćoj ili stranoj muzici. Vaš izbor može biti zabavna, folk, ili bilo koja druga muzika i sve ostale vrste pesama, koje vi volite da slušate.

Kada poželite da na proslavi Nove Godine, bilo gde u Hrvatskoj svira najbolji trubački orkestar, pozovite orkestar Balkanika, koji po vašem pozivu dolazi u sve gradove Hrvatske u tačno dogovoreno vreme i na dogovoreno mesto.

Najbolji trubači Balkana sviraju samo za vas i vaše najbolje prijatelje, a trubačka muzika je izbor za svaku vrstu proslave, svako veselje, pa tako i za Novogodišnje veselje.

Doček Nove Godine treba da se slavi uz najbolji provod gde svi treba da se opuste i da uživaju uz najbolje orkestre i najbolje pesme.

Naš orkestar zna svaku pesmu koju možete poželeti, jer smo mi orkestar koji ima repertoar pesama kakav nema nijedan drugi trubački orkestar.

Vama smo na usluzi, da sviramo muziku uz koju najviše volite da uživate, sve pesme koje vi poželite da slušate.

Zvuci trube neka se čuju nadaleko, da se veselite uz trubače i najbolju muziku koja je vama na usluzi, da svira sve što vi poželite.

Veliki broj pesama će zadovoljiti ukus vas i vaših prijatelja, rodbine i porodice Zato uživajte uz najbolje pesme i uz najbolju muziku vrhunskih trubača Balkana.

Specijalno za doček Nove Godine, na novogodišnjoj proslavi sviraju vama za zadovoljstvo i sreću trubači Balkanika.

Pozovite nas bilo putem Vibera ili putem drugih aplikacija i mi ćemo u tačno dogovoreno vreme na pravom mestu vaše proslavs svirati najbolje pesme.

Uživajte u dočeku Nove Godine uz najbolje trubače Hrvatska.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube