062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Guče na vašem veselju – Pobednici festivala

Trubači, pobednici festivala trube u Guči su nadaleko poznati kako u Srbiji tako i u celom svetu.

Trubači Balkanika u Guči na festivalu trube

Kako je Guča najpoznatiji festival trube koji godišnje poseti nekoliko stotina hiljada ljubitelja dobre zabave iz celog sveta o nama i za nas znaju svi jer smo se na takmičenjima pokazali i od žirija i publike dobili velika priznanja i nagrade.

Trubači su sastavni element svakog veselja u Srbiji i može se reći da nema slavlja na kome trubači ne nastupaju.

Bilo da se radi o proslavi rođendana, punoletstva, krštenja, rođenja deteta, venčanja ili godišnjice braka naš orkestar će svojim kvalitetnim izvođenjem pesama i kola zadiviti sve vaše goste a slavlje ostati u najlepšem sećanju.

Trubači najavljuju tortu

Trubači su tu kada se torta iznosi pred goste, kada se dočekuju i ispraćaju kumovi, kada se nazdravlja familiji i prijateljima.

Trubači sviraju pred tortom

Za sve vas koji želite da na vašem slavlju sa vrhunskom muzikom trube nastupaju pobednici festivala u Guči, javite nam se a mi ćemo u tačno dogovorenom trenutku doći da na slavlje da sviramo sve vrhunske pesme i kola koja samo poželeti možete.

Trubači cena

Ukoliko želite da imate kvalitetne trubače ne morate brinuti o ceni jer naš orkestar će da vam uvek izađe u susret pa kod nas možete angažovati odlične trubačke majstore po najpovoljnijoj ceni.

Ipak ukoliko želite da na vašem slavlju gosti uživaju u poznatim trubačima koje su gledali na televizijama u popularnim emisijama i ukoliko vam cena nije problem onda garantovano o vašem slavlju pričaće se u celom kraju jer ćete se na veselju imati orkestar kompletan od pobednika festivala u Guči.

Veselje ispred opštine nakon venčanja

Svi slavljenici a tako i njihovi gosti koji su uživali na našim dosadašnjim nastupima a bilo je već na hiljade nastupa. Slavljenici koriste svaku priliku da pohvale naš orkestar, da kažu svojim prijateljima i familiji da su sa našim nastupom bili izuzetno zadovoljni.

Bilo da živite u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni ili u nekoj drugoj državi regije o nama ćete čuti samo najbolje. Zato su svi razlozi da nas pozovete, angažujete profesionalni trubački sastav koji će na vašem slavlju ulepšati trenutke za pamćenje.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube