062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Bugarska – Najbolji trubači Balkana

Najbolji trubački orkestar Balkanika svira na svim proslavama u svim balkanskim državama ali veoma često nas zovu da sviramo na proslavama u Bugarskoj. Trubači Balkanika sa sobom donose izvornu muziku Balkana, najbolje trubačke pesme, najbolja kola, najbolju muziku sa estrade, najnoviju modernu muziku koji naši trubači vrhunski znaju da odsviraju i učine sve goste zadovoljnim na Vašem veselju. 

Zato trubači Bugarska dolaze u Sofiju i druge gradove u Bugarskoj po vašem pozivu na vaša slavlja svirajući kvalitetna kola, kvalitetnu domaću i stranu, narodnu i zabavnu muziku. Na vašim veseljima u Bugarskoj, trubači Balkanika će učiniti sve da se proveselite na najbolji mogući način.

Ukoliko organizujete venčanje ili krštenje, svadbu ili bilo koji drugi srećan događaj, pozovite najbolje trubače Balkana
Trubači Balkanika sviraju u svim mestima u Bugarskoj. Dolazimo na venčanja, ispred crkve, pred opštinskom zgradom, dočekujemo i ispraćamo mladence, kumove i sve koje Vi poželite. Prilagođavamo našu odeću, običajima kraja u kom sviramo. Zato smo mi najbolji trubački orkestar na Balkanu i kao najbolji trubači Bugarska sviramo po svim veseljima širom Balkana. 

Trubači Bugarska dobro znaju kako da na najbolji mogući način razvesele sve prisutne. Balkan je ne samo prostor, to je temperament naroda a trubači Balkanika znaju šta vaši gosti žele da čuju jer imamo iskustvo dugi niz godina. Trubači Balkanika su sastavljeni od vrhunskih trubača majstora trubačke muzike i zato znamo kako da svaku pesmu i svako kolo sviramo na najbolji mogući način. 
Mi smo vrhunski muzičari, najbolji trubački orkestar, neki zovu i duvački orkestar koji će na Vašem veselju odsvirati najkvalitetniju muziku po vašem izboru.

Pozovite najbolje trubače na Balkanu da sviraju na Vašoj proslavi u Bugarskoj i uživajte uz najbolju muziku uživo

Trubači Balkanika sviraju i na festivalima u Bugarskoj, a nadaleko smo poznati širom Srbije. Zovu nas na rođendane, na punoletstva, kada treba odsvirati najbolju muziku, kada se iznosi torta pred goste. Mi sviramo svaku vrstu muzike a na Vama je samo da odaberete šta želite da čujete na vašem veselju. Trubači Bugarska su najbolji izbor za muziku na Vašem veselju, bez obzira da li veselje pravite u Sofiji ili nekom drugom gradu u Bugarskoj. 

Pozovite najbolje trubačke muzičare koji će na Vašem veselju razveseliti sve prisutne a domaćine učiniti srećnim i zadovoljnim
Trubači Bugarska su zato pravi izbor i iskoristite priliku da pozovete vrhunske majstore trubačke muzike, trubače koji će sve vaše goste učiniti srećnim i veselim. Trubački orkestar Balkanika svira najbolje pesme domaće i strane muzike, pesme koje Vi odaberete i zato nas pozovite odmah, putem Vibera ili Whats App aplikacije ili pošaljite SMS poruku jer mi odgovaramo odmah.
Pravi izbor za svako Vaše veselje u Bugarskoj su trubači Balkanika, trubači sa iskustvom od preko 20 godina će učiniti sve da Vaša proslava bude događaj koji će se pamtiti po dobrom raspoloženju i kvalitetnoj i veseloj trubačkoj muzici.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube