062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Bijeljina najbolji orkestar za proslave

Trubači Balkanika su najbolji trubački sastav na Balkanu koji svira po svim državama bivše Jugoslavije a takođe sviramo i po svim evropskim državama kod naših ljudi koji vole kvalitetnu i dobru trubačku muziku.

Za sve vaše proslave i veselja, najbolji trubački sastav, trubački orkestar Balkanika dolazi i svira u Bijeljini. Kada pravite veselja u Bijeljini pozovite trubače Balkanika da sviraju na Vašoj proslavi.

Trubači Balkanika najbolje sviraju svaku vrstu muzike koju Vi volite da slušate. Muzika koju volite Vi i koju vole Vaši gosti je muzika kakvu trubački orkestar Balkanika zna da svira najbolje od svih. Kada pravite svadbu u Bijeljini u nekom hotelu, restoranu ili sali za venčanja pravi izbor za trubači Bijeljina orkestar Balkanika.

Trubački orkestar Balkanika iza sebe ima više od 20 godina iskustva sviranja najbolje trubačke muzike po svim evropskim gradovima kao i po celom Balkanu, državama bivše Jugoslavije. Najbolji trubači Balkanika sviraju vesele pesme i umeju najbolje da razvesele domaćine i goste na svim proslavama.

Najbolji trubači za venčanje orkestar Balkanika svira vrhunsku muziku kakvu samo možete da poželite a koliko smo mi dobar trubački orkestar najbolje govori i to da sarađujemo i sviramo sa najboljim i najpoznatijim zvezdama estradne muzike, gostujemo u TV emisijama i na koncertima po celom Balkanu. Ako želite najbolje, ako je želite vrhunsko, pozovite trubački orkestar Balkanika da svira najbolju muziku na Vašoj svadbi u Bijeljini.

Orkestar Balkanika često se poziva i za proslave punoletstva kao i za proslave veridbe i krštenja i svih ostalih vrsta slavlja.

U Bijeljini se svakoga dana pravi veliki broj proslava a najbolje proslave su one na kojima sviraju trubači. Tada su gosti najveseliji i najradosniji i svi zajedno gosti i domaćini uživaju u veselju.

Trubači za svadbe Biljeljina

Naš trubački orkestar ume da svira svaku vrstu muzike za svadbe i to izvornu muziku, narodna kola, modernu muziku, estradne hitove kao i stranu i džez muziku. Isto tako sviramo i valcere i popularne strane pesme koje Vi i Vaši gosti volite da slušate. Zato ako želite da na svom veselju sebi i gostima priuštite vrhunsko zadovoljstvo i da se svi zajedno veselite uz najbolju muziku pozovite trubače Balkanika i Uživajte u vrhunskoj proslavi Vašeg veselog događaja.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube