062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači BiH – Najbolji trubači za svadbe i veselja

Trubači BiH, orkestar za svadbe i veselja koji sviraju u Bosni i Hercegovini su najbolji trubački orkestar na Balkanu. Trubači Balkanika sviraju najbolju muziku kakvu samo možete poželeti da slušate – najbolje hitove domaće i strane muzike, najbolja i najveselija kola kao i svetski poznate valcere za ples na svadbi.

Na Vašoj svadbi, veselju ili nekoj drugoj proslavi koju organizujete, najbolji trubači BiH orkestar Balkanika će doći i svirati za Vas i Vaše goste vrhunsku trubačku muziku.

Trubači BiH Balkanika su vrhunski trubački sastav koji odlično svira svaku vrstu muzike. Imamo veliko iskustvo kao najbolji trubači na proslavama u svim evropskim gradovima, kod ljudi iz ovih prostora. Svi vole da čuju najbolje trubače kako sviraju na veselju jer je trubačka muzika od davnih vremena najbolja muzika koja se ovde volela slušati. Bez obzira na godine, trubačka muzika je ono što svako voli da sluša. Za sve rođendane, za sve proslave, venčanja i punoletstva u BiH pozovite najbolji trubački orkestar na Balkanu trubače Balkanika i uživajte u vrhunskom kvalitetu pesama, kola, narodne, domaće i strane muzike. Mi sviramo najbolje pesme koje Vi volite da slušate. Najbolji trubački orkestar je tu da zajedno sa Vama napravimo vrhunsko veselje, da se gosti i domaćini najbolje vesele i da se nadaleko i naširoko priča o Vašem veselju kao jednom od najboljih veselja na kome se čula vrhunska muzika.

Mi smo najbolji orkestar trubača trubača koji svojim kvalitetom, iskustvom i znanjem svih pesama mogu da zadovolje svaki istančan ukus, svaku želju i pruže Vama i vašim gostima neopisivo zadovoljstvo u vrhunskoj muzici naroda Balkana.

Ako želite najbolje trubače na Vašoj proslavi u Bosni i Hercegovini, pozovite vrhunske trubače Balkanika putem Vibera ili WhatsApp-a i uživajte zajedno sa Vašim gostima na veselju koje svira najbolji trubački orkestar Balkana.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube