062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Beograd orkestar za venčanja i proslave

Nema bolje muzike za svadbu od trubačke a trubači Beograd su najbolji orkestar za svadbe u Beogradu i okolini – opštinama Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Lazarevac i drugim.

Svi se raduju našem nastupu i unapred vesele jer znaju da smo orkestar koji je pobednik na festivalu trubača u Guči, koji će dsvirati pesme po vašoj želji i po redosledu koji ste odabrali.

Naš orkestar ima repertoar od 2.000 pesama i kola a na vama je da odaberete one koje volite, da nam kažete koje pesme želite i mi ćemo vam ih sigurno odsvirati najbolje.

Trubači Beograd za venčanje

Ljubav je uvek oko nas – kada proslavljamo veridbe, krštenja, rođendane i ostala slavlja, na okupljanju povodom veselja, želimo da sviraju najbolji. Orkestar trubači Beograd je za vas pripremio najbolje pesme. Već više od dve decenije sviramo na proslavama i veseljima, činimo ljude srećnim i radosnim. Veselimo sve, od mladih do najstarijih i znamo da će uz našu muziku, uz našu pesmu, uz naše trube se veseliti svi.

Prvaci smo festivala u Guči a o tome govore i medalje i pehari koji stoje u našim vitrinama kao dokaz naših pobeda. Orkestar o kome se priča i govori, koji gostuje na najvećim televizijama će vama i vašim najmilijima ulepšati svaki trenutak slavlja. Kad tražite način da napravite odličan provod, sjajnu žurku i da se veselite uz trubače Beograd pozovite naš orkestar jer imate mogućnost da vašim gostima ulepšate svaki trenutak veselja, da im priredite najbolje slavlje i najbolji provod.

Veselite se uz orkestar trubača o kome priča cela Srbija

Bez trubači Beograd nema pravog veselja

Mnogi su nas pozvali i uverili se u naš kvalitet. Na svakom slavlju na kome nastupamo gosti su srećni i zadovoljni, jer se vesele uz najbolje trubače Srbije.

Uživajte u najboljoj muzici na vašem slavlju, na punoletstvu, proslavi venčanja. U bilo kom trenutku su trubači Beograd spremni da vam prirede najbolju žurku, najbolje veselje. Mnogo je razloga da nas pozovete da budemo sa vama na vašoj proslavi – od rođenja deteta, proslava rođendana, krštenja i veridbi, venčanjepa i svih drugih slavlja.

Ukoliko želite najbolje i najkvalitetnije, budite sigurni da će uz naš orkestar vaše slavlje biti vrhunsko a događaj biti veselje o kome se priča – pozovite trubače Beograd i uživajte uz najbolji orkestar Srbije.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube