062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Beograd najbolje nastupaju na proslavama

Trubaci Beograd na svakoj svadbi sviraju pesme i kola koja gosti vole da slušaju. Zato je naš orkestar, kada nastupi na vašem slavlju, uvek dočekan i ispraćen aplauzima i radošću svih gostiju. Sviramo svu vrstu muzike koje vaši gosti vole da slušaju i pravi cilj našeg orkestra jeste da se o vašem slavlju priča dugi niz godina.

Veselje ispred opštine nakon venčanja

Da bi svako vaše slavlje u Beogradu bilo proslavljeno na najbolji i najlepši način trubači orkestra Balkanika uvežbavaju sve pesme i kola koja gosti mogu poželeti da čuju. Da bi se o vašem veselju pričalo i govorilo kao o najboljem događaju u celom kraju naš orkestar se trudi da svaku novu pesmu, da svaki novi hit uvežba do savršenstva.

Za zadovoljstvo vaših gostiju trubači Balkanika sviraju sve pesme i sva kola koja možete poželeti. Od onih najstarijih izvornih pesama pa sve do najnovijih pesama i hitova estradne muzike.

Sviramo vrhunski, kvalitetno i starogradsku muziku, muziku svih vremena, domaću i stranu muziku, pop i rok muziku, hitove iz filmova kao i džez muziku, klasičnu muziku i valcere.

Orkestar Balkanika ima veliki repertoar sa izborom pesma kakav samo poželeti možete.

Našem orkestru je cilj da svi na vašem slavlju budu zadovoljni i srećni i zato sviramo najbolje svu vrstu muzike jer se nadamo da ćete uživati kao što su uživali i svi koji su nas pozvali tokom naše karijere koja traje više od 20 godina.

Naši članovi su majstori trube koji su potekli od trubačkih porodica u kojima se truba negovala generacijama. Zato se naša muzika svira iz srca, iz duše jer je truba za nas više od instrumenta.

Mi smo uvek bili spremni da sviramo najbolje i najlepše i zato sa radošću očekujemo vaš poziv, trenutak kada ćemo vašim gostima i vama ulepšati dan vrhunskim izborom pesama i kola.

Sa nama se uvek lako možete dogovoriti jer smo spremni na svaki vid saradnje.

Sviramo pesme i kola koje vi želite

Možete nam dostaviti i listu pesama sa vremenom i događajem kada želite da se svira a takođe nam i u toku dana veselja možete tražiti da sviramo pesmu koju poželite.
Orkestar proslavljenih trubačkih umetnika će na vašem slavlju pokazati svoje vrhunsko znanje i umeće.

Za najbolju muziku trubači Beograd spremni su da sviraju i vašim gostima pruže vrhunske trenutke zadovoljstva.

Garancija je da ćete uživati u svim trenucima slavlja jer je glavni naš cilj upravo osmeh na licima vaših gostiju.

Zato smo veoma ponosni kada vidimo kako vam gosti čestitaju što ste izabrali prave trubače, trenutak koji se redovno događa na slavljima na kojima naš orkestar nastupa.

Trbači Beograd na televizijama

Trubači Balkanika u Parovima

Muzički urednici najvećih televizija pozivaju nas u popularne TV programe da gostujemo, jer svi vole da čuju uživo vrhunski trubački orkestar Srbije. Estradni umetnici nas pozivaju redovno na svoje koncerte jer publika voli da se veseli uz najbolje trubače.

Pozovite nas i vi, javite nam se putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a a mi ćemo vam odgovoriti odmah i u tačno dogovorenom trenutku biti na vašem veselju.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube