062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Banja Luka najbolji orkestar za svadbe i veselja

Banja Luka je veoma lep i dobro uređen grad koji trubači vole da posećuju i u njemu sviraju jer Banjaluka ima neki svoj stil koji retko koji drugi grad ima. U Banjaluci se svako oseća kao prijatelj i kao dobrodošao i zato trubači Banjaluka dolaze da sviraju najbolju vrstu muzike na Vašim proslavama. Bilo da se radi o svadbenom veselju, o veridbi, rođendanima ili krštenjima, proslavi punoletstva ili nekog drugog radosnog događaja, najbolji trubači Balkanika dolaze u Banjaluku da sviraju na Vašoj proslavi vrhunsku trubačko muziku.

Samo najbolji trubači Banja Luka su spremni da za Vas i Vaše najmilije kao i sve koje ste Vi pozvali, sviraju najbolju muziku. Pravi trubači, vrhunski muzičari koji znaju da sviraju svaku vrstu muzike, koji znaju da sviraju stare izvorne narodne pesme, trubači koji znaju da sviraju sva kola i stranu muziku, džez i kantri muziku i razne druge vrste pesama koje Vi odaberete, koje najviše volite da slušate.

Naši trubači su ozbiljan orkestar koji se sa Vama dogovara o vrsti pesama koje se sviraju na Vašoj proslavi. Da da neko od gostiju ne bi naručio pesmu koju Vi ne volite da se čuje na Vašem veselju, obeležite je i trubači Balkanika neće pristati da sviraju tu pesmu ako neki gost hoće da je naruči.

Trubači Banja Luka dolaze po Vašem pozivu na Vašu proslavu. Naš cilj je da Vi kao domaćini i Vaši gosti budete izuzetno zadovoljni našim sviranjem i količinom pesama koje znamo. Samo najbolji trubački orkestri mogu da zadovolje muzički ukus i domaćina i gostiju. Ako pravite venčanje i svadbu u Banjaluci pozovite najbolje trubače Balkanika da sviraju na Vašem veselju.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube