062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Balkanika nastupaju na televizijama

Kad na televiziji gledate vaše omiljene pevače i muzičare, često niste ni svesni da zajedno sa njima sviraju najbolji trubači Srbije. Marko Danić sa svojim pobedničkim orkestrom festivala u Guči nastupa na najgledanijim televizijama i popularnim emisijama.

Nastupali smo na svim vrstama slavlja

Ako pravite veselje povodom venčanja i svadbe, krštenja, punoletstva, veridbe ili godišnjice braka i želite da gosti se najbolje provesele, odgovor je samo jedan – pozovite iskusan trubački orkestar i budite sigurni da će svi vaši prijatelji i vaša rodbina uživati u najboljem slavlju.

Uz prve zvuke trube veselje može da počne

Veselje može da počneVidećete da će naš orkestar svirati najbolje, sa pravim žarom. Osetiće to svaki vaš gost jer truba podiže ljude na veselja i zato je truba oduvek bila instrument na čije se prve melodije čovek opusti toliko da veselje traje do kasnih večernjih sati.

Bilo da pravite veselje u proleće, leto, jesen ili zimsko doba, znajte da su trubači Balkanika iskusni orkestar koji je uvek spreman za vaš poziv. Orkestar koji zna najbolje da odsvira svaku pesmu i svako kolo koje vaši gosti požele.

Pozivom našeg orkestra obezbedićete vašim gostima nezaboravno iskustvo. O vašem slavlju pričaće se na sve strane. Deliće se fotografije na društvenim mrežama, gosti će snimati video i pokazivati svojim prijateljima kako su se sjajno provodili na vašoj proslavi.

Glavni cilj našeg orkestra je da vi kao slavljenik i svi vaši gosti budu veseli, da se veselje širi, da su radosni i srećni svi uz vrhunsku trubačku muziku i orkestar o kome vam svi govore.

Kada nas pozivaju na svečanosti bilo kojim povodom, mi imamo samo jedan cilj a to je da domaćin ostvari svoju želju i napravi slavlje o kakvom će se pričati u celom kraju.

Truba je još od davnih vremena svoju popularnost stekla jer se zvuk trube se prostirao celim krajem i svako ko god je čuo trubače znao je da u njegovom kraju neko pravi veselje. Uz trubače se pevalo i veselo više od jednog veka. Kao jedini instrument koji je spojio tradicionalno i moderno, truba je i danas najpopularniji instrument za slavlja.

Zato nema veselja na celom prostoru Balkana na kome pobednički orkestar ne nastupa sa svojih 10 vrhunskih majstora trube.

Zabeležite dan vašeg veselja, pozovite nas na jedan od brojeva telefona i spremite se da primite pohvale i čestitanja od svih gostiju na slavlju. Taj dan, ostaće u sećanju svih vaših gostiju kao najlepši dan, kao najlepša proslava. Kako se bliži dan proslave požurite da zakažete dolazak trubača, jer naš orkestar dobija stalne angažmane i vaš poziv očekujemo već danas.

Samo jedan poziv je dovoljan i bićete uvereni da smo najbolji orkestar sa kojim će veselje svi gosti pamtiti kao najlepši događaj u životu.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube