062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Balkanika – Najbolji trubački orkestar na Balkanu

Zašto je orkestar Balkanika upravo najbolji trubački orkestar na Balkanu? Orkestar trubača Balkanika postoji već 20 godina i naš bend se sastoji od sjajnih umetnika, iskusnih trubača i bubnjara koji su poznati po velikom repertoaru i odličnoj atmosferi koju stvore na svadbama i drugim veseljima.

Naš trubački orkestar Balkanika učestvuje u poznatim emisijama kao što su Žikina Šarenica, u rijaliti programima kao što je Parovi ali i na koncertima poznatih estradnih umetnika. Trubački orkestar Balkanika nastupa širom Srbije i regiona a ono što nas izdvaja od drugih je da naše nastupe prati izuzetno kvalitetan zvuk i odličan vizuelni nastup koji ostavlja savršen utisak kako na domaćine tako i na goste na veselju.

Naši trubači su izuzetno dobri ljudi kojima je glavni cilj da se vi i vaši gosti sjajno osećate, da se opustite i da se veselite na srećnom događaju. Bez razlike gde sviramo, trubački orkestar Balkanika uvek se trudi da napravi najbolju proslavu vašeg veselja sa velikim repertoarem pesama, od narodne muzike, folk muzike, zabavne, rok, džez muzike, starogradske, izvornih i etno pesama pa čak i klasične muzike i valcera.

Odličan smo bend za svadbe, rođendane, krštenja, godišnjice, slave, proslave Nove Godine, sportske događaje i mnoge druge. Pozovite nas i uživajte u najboljoj trubačkoj muzici – pozovite najbolji trubački orkestar Balkanika.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube