062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Amsterdam Holandija

Amsterdam je velika luka i grad u Holandiji poznat po tome što je i u stara vremena bio mesto gde je pristajao veliki broj brodova i odakle se trgovalo sa drugim državama.
Veliki broj robe i mnogo brodova su uvek dolazili u Amsterdam i kroz Amsterdam je prolazilo mnogo robe iz celog sveta što je ovom gradu omogućilo da se razvije u veoma velik i lep grad.

U Amsterdamu žive naši ljudi sa prostora Balkana iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore. Naravno svi vole da se vesele i igraju uz trubače i najbolju muziku na veseljima.

Trubači za venčanje dolaze u Holandiju, u Amsterdam i sviraju vrhunske pesme za sve Vaše srećne događaje. Bilo da se radi o krštenjima ili venčanjima, svadbama, veridbama, punoletstvima i drugim veseljima u Amsterdam trubači dolaze da sviraju vrhunske pesme.

Trubači orkestar Balkanika sviraju pesme kakve se slušaju u Vašoj domovini. Svi vole da čuju dobru muziku i da se vesele uz pesme na koje su navikli a osim toga najbolje se veseli uz trubače i uz trubačku muziku.

Trubači za veselja u Amsterdamu

Trubači Amsterdam orkestar Balkanika su najbolji trubači koji sviraju na svim proslavama. Ukoliko želite najbolje trubače da sviraju na Vašoj svadbi ili na svadbi članova Vaše porodice, pozovite nas ili nam pošaljite poruku putem Vibera ili WhatsApp-a klikom na ikonicu u dnu telefona.

Orkestar Balkanika Trubači Amsterdam su vrhunski muzičari koji sviraju sa mnogim popularnim estradnim umetnicima, na koncertima i osvojili su mnoge nagrade na festivalima.

Svi vole da slušaju i uživaju uz najbolje pesme, uz vrhunske trubače Balkanika, najbolji orkestar trubača koji po Vašem pozivu dolaze u Holandiju da sviraju na Vašoj proslavi.

Kada poželite da se veselite uz najbolje i najkvalitetnije pesme, domaće i strane hitove na Vašoj zabavi, da se gosti iz Amsterdama vesele uz najbolju trubačku muziku, pozovite trubački orkestar Balkanika u Amsterdam.

Uživajte na veselju koji će biti još veće kada na njemu sviraju trubači Balkanika.

U dogovoreno vreme i dogovoreno mesto trubači Balkanika dolaze i sviraju najbolje pesme koje Vi poželite, najbolje hitove i sve što Vama bude bilo lepo da čujete.

Trubači koji sviraju u Guči, trubači najbolji na Balkanu, sviraju upravo kod Vas na Vašem srećnom događaju čineći pravo zadovoljstvo Vašim gostima uz najbolju muziku trubača.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube