062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubače Balkanika gledali su milioni gledalaca

Recite nam vreme i mesto, recite pesme koje želite i budite sigurni da će tačno dogovorenog datuma, na vaše slavlje doći orkestar o kome priča cela Srbija.

Ako ste gledali trubače na festivalu u Guči, onda vam je orkestar Balkanika poznat kao dobitnici prve nagrade. Poznati smo i sa televizija, gledali ste nas i u rijalitiju Parovi. Nastupi naš pratili su milioni gledalaca.

Gostovanja sa poznatim estradnim umetnicima, nastupi na koncertima, pozivi da gostujemo na festivalima i manifestacijama.

Trubači Balkanika sa potpunom profesionalnošću nastupaju na svakoj vrsti svečanosti, bilo ona velika ili mala. Kada nas pozovete na jedan od brojeva telefona budite sigurni da ste pronašli pravi orkestar koji će svirati savršeno svaku pesmu i svako kolo koje vi i koje vaši gosti poželite.

Mi uvek u potpunosti ispoštujemo želje slavljenika i domaćina, i pozivom našeg orkestra možete biti sigurni da će pesme i kola biti svirane onim redosledom i u onim trenucima u kojima ste vi to planirali.

Orkestar najboljih trubača Srbije po vašem pozivu nastupa na svakoj vrsti veselja koju organizujete

Kada pravite svadbeno veselje, veridbu, punoletstvo, rođenje deteta ili krštenja, budite sigurni da će proslavljeni orkestar trubača Balkanika vašim gostima i vama ulepšati svako slavlje. Mi sviramo sve pesme koje ste zavoleli, sve pesme koje sa uživanjem želite na veselju da vama i prijateljima ulepšaju sve trenutke slavlja.

Uz zvuke trube našeg orkestra svako veselje postaće događaj o kome se priča

O našim nastupima govore mnogi, zato nas uvek domaćini iznova pozivaju na slavlja i preporučuju naš orkestar prijateljima. Rado se dele naše vizit karte, naši telefoni jer svi žele da opet uživo čuju trubače Balkanika.

Estradni umetnici sa zadovoljstvom naš orkestar pozivaju na svoje koncerte, jer niko ne može tako dobro da podigne atmosferu kao što to mogu iskusni trubači. Uz najbolje zvuke trube, uz kola kakva se rado igraju na veseljima gosti će biti zadivljeni lepotom izvođenja trubačke muzike.

Žikina Šarenica nastup Balkanika

Iskusan orkestar koji već 20 godina nastupa na svim vestama veselja. Na vašem veselju ćemo preneti atmosferu kakva vlada na festivalu trubačke muzike u Guči.

Naš orkestar svi već uveliko poznaju bilo sa televizije, bilo uživo, znaju kako nastupamo i kako sviramo i mogu vam potvrditi da će uz zvuke orkestra Balkanika svaki gost biti srećan. Budite spremni da vam na kraju veselja gosti čestitaju na izboru orkestra koji je vrhunskim izvođenjem trubačke muzike zagrejao atmosferu do usijanja.

Tokom celog dana proslave, vama smo na raspolaganju. Uvek možete da nam se obratite kad god poželite da trubači nastupe na slavlju. To može biti u trenucima kada se glavni orkestar koji ste anagažovali odmara ili u onim trenucima kada primetite da veselje opada pa trubači uz nekoliko hitova ponovo zagreju atmosferu na slavlju.

Pozovite nas jer želite se gosti provedu najbolje, da da se o vašem veselju priča u celom kraju. Javite nam se putem telefona, vibera, whatsappa ili pošaljite sms poruku.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube