062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači za veselje Ljubljana Slovenija

Svi u Sloveniji odlično znaju da pravi izvorni trubači dolaze baš sa juga Srbije sa mesta odakle potiče pravi balkanski melos.

Zvuk trube je privukao milione posetilaca na festival u Guči. Svi koji su došli u Srbiju na festival u Guču znaju da trubači sa juga Srbije sviraju najbolje. Zato svu u Sloveniji vole zvuke trube orkestra Balkanika koji je osvojio veliki broj nagrada i pobedio na festivalu trubača u Guči.

Trubači nastup u Ljubljani

U glavnom gradu Slovenije, Ljubljani trubači na vašem veselju sviraju pesme kakve vi poželite, melodije koje se sa uživanjem slušaju. Gosti se vesele dok sviramo svu vrstu muzike koju želite – od domaće do strane, od džez muzike, preko valcera, najnovijih svetskih hitova. Tu su i tradicionalna kola i sve što poželite i vaši gosti vole. Trubači Ljubljana sa zadovoljstvom će svirati pesme i kola iz repertoara koji broji preko 2.000 pesama i kola.

Da bi vam olakšali izbor pesmama, repertoar smo podelili u liste pesama koje se najviše traže na veseljima u Sloveniji kao što su venčanja i svadbe, zatim proslava punoletstva, rođenje i krštenje deteta kao i mnoga druga slavlja.

Naše liste sadrže pesme koje vi možete menjati, dodavati pesme po vašem izboru i vašoj želji.

Najbolji orkestar vrsnih muzičara

Sviramo najbolju muziku za vas – na veselju u Ljubljani kao i u svim drugim mestima bilo gde da pravite veselje. Uvek nas možete pozvati, poslati nam poruku putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a a naravno možete i postiti nas sajt trubači za veselja Slovenija Ljubljana i videti više o našim nastupima.

Možemo se pohvaliti da smo osvojili prestižne nagrade na festivalu trubača u Guči. Najpoznatiji estradni umetnici pozivaju nas na koncerte i gostovanja. Pravimo atmosferu za pamćenje a svi vaši prijatelji, komšije i rodbina koju ste pozvali na veselje će danima nakon toga pričati kako su se dobro proveli uz trubače Ljubljana.

Zato nemojte čekati, pozovite nas, pošaljite poruku i rezervišite naš dolazak.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube