062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trebaju vam trubači Beograd – pozovite nabolje

Trubači za svadbe Beograd su spremni da u bilo kom trenutku dođu na vaše veselje.

Orkestar vrhunskih trubača je spreman da na vašem slavlju po najpovoljnijim cenama nastupi i svira istom snagom kakva se može osetiti na festivalu trubača u Guči.

Naš orkestar za venčanja, po pozivu, dolazi kod mladoženjine kuće gde se dočekuju kumovi – svatovi, rodbina i prijatelji a zatim zajedno sa svatovima idemo po mladu. Sviramo kod opštine i crkve kao i u restoranu uveče kada se iznosi torta pred goste. Na raspolaganju smo vam u bilo kom trenutku kada želite da se na veselju podigne atmosfera i u trenucima kada se glavni orkestar odmara od sviranja.

Pozivom našeg orkestra budite sigurni da nećete pogrešiti jer je naš orkestar proslavljen širom Srbije. Pobednici smo festivala u Guči i u prilici smo da vam pružimo najbolju muziku od svih orkestara trubača iz Srbije.

Kvalitetni trubači

Ako želite da imate kvalitetne trubače na proslavi, sve što je potrebno jeste da nas pozovete i da zakažete termin a mi dolazimo u tačno dogovorenom trenutku.

Sviramo na svadbama, veridbama, rođendanima, krštenjima kao i svim ostalim vrstama. Najbolji orkestar trubači Beograd je spreman da ispuni svako vaše očekivanja.

Trubači Beograd cena

Cena trubača Beograd je povoljna a sve što treba jeste da nas pozovete i da odlučite kada treba da dođemo i u kom sastavu. Za one koji žele najpovoljnije trubače imamo odlične uslove a takođe i za one koji žele veći broj trubača u orkestru i kojima cena nije najvažniji faktor. Zato budite sigurni da ćete uživati uz kvalitetnu trubačku muziku i najbolji trubački orkestar Srbije.

Da bi ste imali najbolju muziku na vašem slavljima, pozovite nas putem telefona ili pošaljite poruku a mi smo tu da vam odgovorimo u svakom trenutku. Dolazimo u svaki grad u Srbiji, svako mesto, svako selo. Zato nas obavestite unapred da bi smo organizovali dolazak i ispoštovali dogovoreno.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube