062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Svaki gost voli kad ugleda vrsne majstore trube na slavlju

Prisustvo vrsnih trubača će sigurno ostaviti odličan utisak na goste jer svi vole čuti trubačku muziku.

Bilo koju vrstu muzike da slušaju vaši gosti, bilo koje estradne umetnike da vole, domaću ili stranu muziku, jedne sigurno da se uz trubače svi vole veseliti.

Uz trubaci Beograd žurka traje

Svaka proslava je uvek lepš kada se u nekom trenutku veselja ili već na dočeku gostiju i rodbine začuje trubačka muzika.

Slavljenici žele da njihovo slavlje bude jedinstveno, da bude prepoznatljivo da se svi gosti sećaju tog trenutka u najlepšem raspoloženju. Zato je truba instrument koji se uvek rado čuje na svim vrstama slavlja.

Ni jedan važan trenutak nije protekao bez zvuka trube koji su još od vremena Stare Grčke i Rima pa kroz ceo srednji vek bile dominantne na svim svetkovinama.

Više od dve decenije najbolja smo podrška bilo kom stavlju, u svakom širom Evrope. U salama za slavlja ili na otvorenom, u hodu, u pratnji mladenaca, najlepši trenuci su oni kada se čuje trubačka muzika.

Trubači Balkanika najavljuju najvažnije trenutke vašeg slavlja

Zato nas uvek pozivaju na proslave jer smo muzičari koji volimo svoj posao, volimo pesmu i sviramo za vas i vaše prijatelje.

Ako se pitate koju vrstu muzike sviraju trubači Balkanika, odgovor glasi da sviramo svu vrstu muzike, sve pesme koje vi vaši gosti najviše volite da slušate.

Svaki član našeg orkestra je pravi umetnik na svom instrumentu i uvek će ispuniti svako vaše očekivanje i svaku vašu želju. Vaši gosti će uživati uz najbolje trube Srbije, orkestar Balkanika. Zato nas svi uvek rado ponovo pozivaju da obeležimo njihove datume iz godine u godinu.

Po preporukama gostiju koji su već osetili čar najboljih truba Balkana, koji su čuli najbolje pesme i najbolje hitove, pozivaju nas svi. Pozovite nas i vi jer mi smo uvek tu, spremni da uz najlepšu trubačku muziku uživate sa svojom najmilijima.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube