062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Svadbeno veselje uz naš orkestar i najveće hitove

Svadba – to je najsrećniji trenutak životu mladog bračnog para. To je najveća proslava a veselje je najbolja kada nastupaju trubači Balkanika.

Trubači Balkanika su najbolji i nenadmasni za svadbeno slavlje. Na dan venčanja, po vašoj želji dolazimo da sviramo vrhunsku muziku da razveselimo, da ulepšamo, da podignemo atmosferu. Trubači Balkanika su nenadmašni u izvođenju svih pesama i kola i budite sigurni da ćete pozivom našeg orkestra na svadbenu proslavu uživati zajedno sa vašim najmilijima, rodbinom i prijateljima.

Mi sviramo najbolje i vrhunski kvalitetnim zvucima trube razveselićemo sve prisutne na vašem svadbenom slavlju. Ukoliko su vam potrebni trubači i ukoliko želite da se vaši gosti zaista provedu vrhunski, naš orkestar je spreman da vam ulepša svaki trenutak i ispunim svaku muzičku želju.

Kada nam se javite, sa nama ćete se veoma lako dogovoriti o datumu i vremenu našeg dolaska. Reći ćete nam tačno mesto gde želite da naš orkestar nastupa, u koje vreme i ostale pojedinosti – da li želite da trubači u salu za svadbu uđu odeveni u modernoj odeći, u svečanim odelima ili u narodnoj nošnji.

U potpunosti se trudimo i želimo da ispunimo svaku vašu želju i sviramo pesme koje vi tražite, koje volite. Zato nam možete poslati spisak pesama koje želite da se sviraju na vašem slavlju a takođe možete da naručuje te pesme u toku nastupa ili prepustite gostima izbor pesama. Naravno ukoliko vam se neka pesma ne sviđa možete nam unapred reći da takvu pesmu ne bi smo svirali ukoliko neko od gostiju bude poručio.

Slavlje, veselje i najbolji provod su ono što vam garantuje orkestar Balkanika. Svadbena proslava će biti događaj o kome se priča.

Naš orkestar po vašoj želji može da nastupi u intervalu od pola sata ili da sviramo pauzama kada se glavni muzički bend odmara. Vaša želja za nas je zapovest i zato ćemo ispoštovati svaku vašu muzičku želju. Mi smo najbolji, profesionalci u svome poslu. Orkestar Balkanika je spreman da u svakom trenutku vama i vašim gostima pruži veselje i zadovoljstvo, svadbeno slavlje učini događajem o kome se priča. Zato budite sigurni da ćete uz trubače Balkanika uživati sa vašim gostima.

Orkestar Balkanika je takođe nenadmašan kada je reč o najavljivanju iznošenja torte pred goste. Taj centralni događaj svadbe je potrebno svečani najaviti a najbolje to upravo rade trubači, pobednici Guče koji su postigli neverovatne uspehe i koji su spremni da vama i vašim gostima prirede najlepše zadovoljstvo.

Trubači sviraju pesme koje poželite i svojim svečanim nastupom najavljuju iznošenje torte uz vrhunsku muziku i pravo veselje. Sve što je potrebno je da nam se javite, da nas pozovete jer mi smo najbolji. Pozovite nas i uživajte na veselju uz našu vrhunsku muziku.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube