062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Šta je potrebno za najbolji provod

Orkestar najbolji trubačiKakav orkestar vam treba da se gosti najbolje provedu? Ako želite najbolje za svoje zvanice odgovor je samo jedan – trebaju vam trubači Beograd orkestar koji svi pozivaju i koji nastupa sirom Srbije i inostranstva. Bez trubača ne može da prođe veselje a uz naš orkestar svako vaše slavlje biće događaj za pamćenje. To vam možemo garantovati a to mogu i potvrditi svi koji su nas do sada zvali da na njihovim slavljima da nastupimo. Najbolje pesme po želji domaćina, kumova, prijatelja, familije. Rodbina voli kada zovete trubače koje su nenadmašni u sviranju svih vrsta pesama i kola. Svi koji su jednom čuli kako naš orkestar svira, mogu vam potvrditi da pozivajući naš orkestar sigurno nećete pogrešiti.

Dobićete pohvale od svih gostiju na slaviju

Nastupamo na svim vrstama veselja, velikim i malim, privatnim ili poslovnim. Do vas je samo da nam kažete vreme i mesto gde želite da trubački orkestar dođe a pošto smo pravi profesionalci pružamo mogućnost da odaberete celokupan izgled našeg orkestra. Možete odabrati koji izgled uniforme želite da nose trubači pa tako postoji mogućnost dolaska i u narodnoj nošnji ali i u svečanim odelima.

Vrhunska trubačka muzika

Za vas i vaše goste želimo najbolje a orkestar vrhunskih trubača svira sve pesme po vašim željama. Obeležite vaš srećan trenutak koji će ostati upamćen kod svih prisutnih. Podignite atmosferu zabavnom ili narodnom trubačkom muzikom a prodoran zvuk trube sa vašeg slavlje neka čuju svi u kraju.

Napravite spisak pesama, odrediti redosled i pozovite najbolji orkestar – pravi izbor za vaše slavlje.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube