062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Slavlje povodom zaposlenja uz trubači Beograd

Zna se koliko je u Srbiji teško dobiti dobar posao i koliko je zaposlenje a pogotovo stalno zaposlenje u dobroj firmi slavlje za celu porodicu. Svako ko je dobio stalan posao na dobrom radnom mestu ima razloga da časti prijatelje a neki koji dobiju posebno dobre poslove imaju razloga da pozovu i trubači Beograd na proslavu dobijanja posla.

Ukoliko želite da proslavite sa svojim prijateljima, najmijliom rodbinom i svima koji su vas podržavali i koji su neku ruku zaslužni za dobijanje posla, pozovite trubački orkestar Balkanika.

Trubači za veselja će uz najbolje pesme, najbolju muziku ulepšati proslavu početka rada.

Neko na posao čeka mesec dana, neko dva, neko pet, neko godinu i više ali svakome je dobijanje posla trenutak kada stvarno treba da se veseli. Zato su trubači za veselja spremni da uveličaju trenutak slavlja za dobijanje novog radnog mesta i iz tog razloga možete da nas pozovete bilo putem telefona, Vibera ili WhatsAppa.

Mi znamo da sviramo svu vrstu muzike koju vi volite da slušate i to domaću i stranu modernu muziku, zabavnu muziku, hitove, sve što vam padne na pamet naš orkestar odlično zna da svira samo je potrebno da nas pozovete i da uživate u veselju zajedno sa svojim rođacima i najboljim prijateljima.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube