062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Razloga za slavlje je mnogo uvek uz orkestar Balkanika

Još od starih vremena u srpskom narodu najviše od svih instrumenata za veselja se cenio zvuk trube. Trubači su oduvek bili orkestri koji su najradije pozivani da svojim prisustvom ulepšaju svako slavlje. Bilo da je veridba, svadba, proslava punoletstva, ispraćaj u vojsku bio povod trubači su uvek bili ti koji su snažnom i veselom trubačkom muzikom ulepšali svako slavlje.

Orkestar trubača poziva se uvek kada domaćin želi da se gosti najbolje provedu, kada želi da svima pokaže – celom selu, celom kraju da ima razloga za slavlje.

Orkestar trubača Balkanika na najbolji način potvrđuje svoje kvalitete. Veliki broj nagrada koje dobijamo samo su dokaz jedne stvari – da je orkestar Balkanika najbolji orkestar za svaku vrstu veselja.

Izvorna muzika na vašem veselju

Kao pobednički orkestar sabora u Guči prenećemo vam atmosferu kakva vlada na festivalima trubača. Svako se veseli i raduje kao jedan uz zvuke trube i najlepše trubačke muzike. Bilo da vaši gosti žele kola, izvornu muziku, starogradske pesme, zabavnu muziku, domaću ili stranu – popularne svetske hitove orkestar trubača Balkanika savršeno će odsvirati sve što poželite. Kako bi smo vam olakšali izbor muzike, pripremili smo spiskove pesama za različite vrste veselja:

  • pesme za svadbu
  • pesme za rođenje deteta
  • pesme za krštenje
  • pesme za godišnjicu braka

Svaka lista pesama je naš predlog kako bi vama bilo lakše da odaberete pesme pesme po vašoj želji. Naravno, možete da sastavite redosled u kom trenutku želite da određenu pesmu trubači na veselju sviraju.

Naš orkestar je vrhunski trubački sastav koji broji osam članova. Sa profesionalnim pristupom poslu uspevamo da prenesemo najlepše zvuke u srca vaših gostiju.

Uz trubu i trubačku muziku slavlju nema kraja jer naš je orkestar pored mnogih nagrada poznat i po gostovanjima na koncertima sa poznatim estradnim umetnicima Srbije. Nastupamo na svim veseljima u državama bivše Jugoslavije kao i Evrope. Zato budite sigurni da izborom trubača Balkanika nećete pogrešiti.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube