062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Proslava diplomiranja uz trubači Novi Sad

Ko god studira neki fakultet, nakon diplomiranja, dobijanja diplome zna koliko je velik posao uradio i koliko je truda uloženo u celokupno studiranje. Proslavu diplomiranja zato treba ulepšati naravno uz muziku i društvo najboljih prijatelja a najbolja muzika za sve vrste veselja je trubačka muzika.

Kada slavite diplomiranje uz trubače to znači da će svi u vašem kraju znati šta se dogodilo jer svako se raduje. Trubači za veselja su spremni da vašu proslavu, trenutak vašeg diplomiranja obeleže najboljom muzikom i da se vi konačno opustite onako kako zaslužujete.

Proslavljeni orkestar trubača svira sve vrste pesama od domaćih do stranih pesama, narodnih pesama, zabavnih pesama, kola i mnogih drugih pesama koje vi volite da slušate. Znamo da sviramo i džez muziku i strane hitove.

Naš trubački orkestar svira u svim gradovima Srbije

Dolazimo u vaše mesto jer smo mi svugde prisutni, najbolji smo trubači što dokazuju brojne nagrade i priznanja. Mi ćemo za vas i vaše prijatelje svirati najlepše pesme za veselje nakon dobijanja diplome.

Naravno, naš trubački orkestar svira sve vrste slavlja, sviramo muziku koju vi volite da slušate. Pozovite nas ili pošaljite poruki preko Vibera ili WhatsApp-a i uživajte u opuštajućoj zabavi nakon diplomiranja na fakultetu.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube