062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Pozovite najbolje trubače Slovenija

Trubači Slovenija je najbolji trubački orkestar koji možete pozvati u Sloveniju bilo koji gradu i u svako mesto.

Trubači za proslave i veselja su profesionalci koji su nagrađeni na festivalu trubača kao najbolji trubači Guče a popularnost smo stekli i gostovanjima na televizijama u emisiji Žikina šarenica kao i u rijalitiju Parovi što je garancija da pozivanjem našeg orkestra nećete pogrešiti.

Kada nas pozovete, mi ćemo učiniti sve da vas maksimalno ispoštujemo i da bilo gde u Sloveniji stignemo u tačno dogovorenom trenutku, čak malo i ranije. Učinićemo sve kako bi ste uživali u zvuku trube i najboljih trubača Slovenija.

U bilo kom trenutku iznajmljivanje trubača za veselja možete učiniti putem rezervacije telefonom kao i poslati poruku na Viber ili WhatsApp a mi ćemo vam odmah odgovoriti.

Kako smo mi najbolji trubači Slovenije, budite sigurni da će vaši gosti biti izuzetno zadovoljni jer nas repertoar pesama je najveći i obuhvata sve pesme od starih izvornih pesama do najnovijih pesama i hitova sa estrade kao i džez muziku, klasičnu muziku, valcere, stranu popularnu muziku. Sa repertoarom od 2000 pesama i kola, u mogućnosti smo da zadovoljimo ukusu svakog vašeg gosta.

Spisak pesama za trubače

Ukoliko nemate u napred određen spisak pesmama, nemojte se brinuti, jer naš orkestar već ima unapred pripremljene liste pesama koje se najčešće sviraju i traže na svadbama i veseljima a vi možete samo odabrati određenu pesmu ili korigovati spisak kako bi sve bilo po vašem ukusu i po vašoj želji.

Orkestar trubači Slovenija jeste profesionalan i na svako naše obećanje možete računati da je ispunjeno jer orkestar postoji već više od 20 godina i širom Srbije, bivše Jugoslavije kao i evropskih država smo nastupali na velikom broju veselja i sve domaćine kao i goste učinili zadovoljnim.

Svi nas hvale i svi vole da nas ponovo pozovu a naš orkestar je spreman da vama izađe u susret i učini veselje najlepšim događajem.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube