062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Pesme za svadbu koje će Vam olakšati izbor

Kako bi smo vam olakšali odabir pesama koje želite da se sviraju na vašem veselju orkestar Trubači Balkanika je napravio spisak pesama, repertoar koji sviraju naši trubači a za koje smo uvereni da predstavlja najveći repertoar trubački muzike u Srbiji.

Kliknite ovde za naš repertoar

Naš repertoar obuhvata pesme od strane izvorne muzike, domaće narodne muzike, estradne i folk muzike, jednom rečju obuhvata sve pesme koje vi najviše volite da slušate i koje gosti najviše naručuju.

Trubači sviraju pred tortom

Orkestar Trubači Balkanika je iskusan orkestar koji postoji više od 20 godina. Svirali smo na velikom broju proslava, svečanostima, krštenjima dece, nastupali na slavama, svadbama, rođendanima i punoletstvima, proslavama godišnjica braka kao i poslovnim proslavama.

Naš kvalitet sviranja učinio nas je vrhunskim orkestrom u Srbiji koji je poznat i u inostranstvu gde god naši ljudi žive i rade.

Da bi ste se najlakše setili pesama koje poželite da slušate, za vas smo napravili listu gde ćete jednostavnom pretragom moći odabrati pesme koji želite da se sviraju na vašem veselju. Jednostavnim odabirom pesme sa liste sačuvaćete listu i nama poslati spisak porukom putem Viber-a, WhatsApp-a ili sms poruke.

Orkestar trubača Trubači Balkanika će sa zadovoljstvom na vašem veselju svirati pesme koje ste odabrali. Možete odrediti i kada koju pesmu želite da sviramo a mi ćemo u potpunosti ispuniti sve vaše muzičke želje.

Uz našu trubačku muziku bićete sigurni da za vas pravimo najbolje i najlepše veselje koje možete poželeti.

Svadbeno veselje često je spojeno sa danom venčanja pa tako trubači Marka Danica po običaju dolaze prepodne kada se počinju okupljati svatovi u mladoženjinoj kući.

Trubači svojom veselom i vedrom muzikom ispred kuće u dvorištu dočekuju kumove, familiju, rodbinu, prijatelje. Kada se svatovi skupe, orkestar Trubači Balkanika ih prati kad se ide po mladu gde takođe po običajima još jednom orkestar nastupa ispred mladine kuće, kada se mlada izvodi. Trubački orkestar zatim po običajima prati svatove na venčanje koje može biti ispred opštine i crkve ili manastira a zatim po vašem dogovoru i po vašoj želji na svadbi nastupa u određenim trenucima kada se glavni muzički orkestar odmara podižući atmosferu na vašem veselju.

Najčešće je običaj da trubači još jednom u toku svadbe nastupaju i to u trenutku kada se torta iznosi pred goste gde najveselijom muzikom označavaju vrhunac svadbenog veselja.

Svi mladi bračni parovi uživaju uz trubače Balkanika i zato smo sigurni da ćete i vi uživati u našem nastupu.

Glavni cilj našeg orkestra je da učinimo ljude veselim i srećnim, da vaše veselje ulepšamo najkvalitetnijom trubačkom muzikom. Zato nemojte čekati nego nas pozovite da na vašoj proslavi sviramo sve za vas i vaše goste.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube