062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Orkestar koji svi preporučuju

Već dugi niz godina poznati na prostoru Balkana, orkestar trubača Balkanika nastupa na veseljima i proslavama širom Srbije, Bosne, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i svih drugih država regije. Nastupamo često i u evropskim državama u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji… Rado smo viđeni na svakom slavlju, na svakom veselju.

Povodi su razni da se pozovu trubači

Sa ponosom i željom da vašim gostima donesemo sjajno veselje, upravo onako kako vlada na festivalu u Guči, sviramo najbolje pesme koje poželite. Na otvorenom i zatvorenom, u hodu sa svatovima, prateći slavljenike, kumove i rodbinu trubači sviraju pesme koje ste poželeli čineći da najlepši trenuci protekne u vrhunskom veselju.

Iskusno umeće najboljih trubača

Trubači Balkanika su tu kada se objavljuje srećna vest, kada se podiže pehar, kada se slavi i veseli. Svečano najavljujemo izvođenje mlade iz kuće, odlazak na venčanje, dočekujemo mladence, najavljujemo iznošenje torte pred goste.

Za vas spremili smo najbolje pesme koje smo poređali u liste da bi smo vam olakšali odabir onih pravih i najboljih. Svaka lista pesama složena je po vrsti veselja kao što su svadbe, punoletstva, veridbe, krštenja i mnoga druga slavlja. To smo uradili kako bi vama olakšali izbor pesama, kako bi ste vi lako pronašli pesme koje želite, odabrali one koje najviše volite.

Uz trubače Balkanika orkestar koji često po preporukama nastupa na slavljima, vaši gosti će uživati u najboljem veselju. Budite uvereni da će svi gosti pričati samo reči hvale o vašoj proslavi, da će se fotografisati i snimati veselje i odmah deliti snimke na društvenim mrežama da bi se svojim prijateljima pokazali kako se sjajno provode. Svako ko vas poznaje će znati kakvo sjajno veselje ste napravili.

Trubači pokazuju profesionalnostPo preporukama gostiju koji su već osetili čar najboljih zvuka trube orkestra Balkanika, onih koji su čuli najbolje, pesme gostovali smo na mnogim slavljima. Zato smo sigurni da ćete i vi kada proslavite uz trubače pobednike festivala u Guči, poželeti da preporučite svojim prijateljima i familiji orkestar oko koga se okupe svi.

Izaberite datum vašeg veselja i javite nam se da upišemo naš nastup. Recite nam pesme koje želite, vrstu veselja koja pravite kao i kako želite da trubači izgledaju. Uz naš nastup provod je zagarantovan, jer bez najboljih trubača Srbije pravo slavlje ne može da prođe.

Veselite se sa porodicom i prijateljima, veselite se sa kumovima, komšijama, kolegama i svima koji su vam dragi uz najlepše pesme i najbolja kola. Naš kvalitet je nadaleko poznat jer nas redovno pozivaju televizije da nastupam u njihovim programima. Parovi, Žikina Šarenica, Novogodišnji programi samo su neki od naših nastupa na televizijama.

Pozovite nas i uživajte na veselju.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube