062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Orkestar Balkanika spremni za vaše veselje

Svi vole slavlje i veselje a uz trubače veselju nema kraja. Kada se trubači pozovu na proslavu oni svojim nastupom brzo podižu atmosferu.

Upravo ste na sajtu najboljeg trubačkog orkestra Srbije – orkestra koji je nenadmašan u svakoj proslavi, na svakom veselju, koji se uvek poziva da najboljom trubačkom muzikom podigne atmosferu i razveseli sve prisutne. Nama je cilj da se svi vesele, da se svi raduju, da svi budu najbolje raspoloženi, srećni i zadovoljni uz trubu i trubačku muziku.

Naš trubački orkestar je spreman da dođe u svakom trenutku, u svako mesto u Srbiji ili u zemljama okruženja i vama i vašim gostima pričini pravo zadovoljstvo.

Orkestar trubači Balkanika postoji više od 20 godina i svojim iskustvom koji smo stekli na brojnim proslavama, događajima, koncertima i nastupima sa poznatim estradnim umetnicima, pobedama na festivalima trubačke muzike je garant vrhunskog veselja. Pobednici festivala u Guči su spremni da prenesu atmosferu na Vaše slavlje. Radujemo kada se gosti vesele, kada su svi srećni uz trubu i trubačku muziku.

Sviramo najbolje – u tu su svi uverili a i vi ćete kada nas pozovete da na vašem veselju da sviramo hitove srpske trubačke. Sviramo i srpska kola, sve što vi tražite, sve što gosti vole i žele. Pozovite nas da uz najlepše pesme veselite zajedno sa vašim najmilijima, prijateljima i rođacima uz vrhunske zvuke trube i trubačkih hitova.

Za vas smo pripremili najveći repertoar koji broji preko 2.000 pesama. Uživajte u našem izvođenju trube i trubačke muzike.

Svaki vaš gost će moći da poruči pesmu koju voli, uz koju se svi vesele. Bilo da volite staru izvornu srpsku muziku, stara izvorna kola, starogradske pesme ili novokomponovanu muziku i estradne hitove i zabavne pesme sve to naši trubači odlično sviraju.

Sigurni smo da ćete da uživate i da se veselite, da se radujete i da budete srećni uz najbolje trubače.

Uvek nas možete kontaktirati preko telefona, SMS poruke, Vibera ili Whatsapp-a i mi ćemo se sa vama lako dogovoriti o vremenu i datumu našeg nastupa kao i mestu gde treba trubači da dođu. Bilo da volite da naručite pesme u toku našeg sviranja ili želite da nam pošaljete listu pesama koje želite da se sviraju određenim trenucima, mi smo za sve raspoloženi i čekamo vaš poziv.

Uz trubače se najbolje slavi a u to su se uverili svi domaćini kod kojih smo nastupali na veseljima i ostalim srećnim i radostim događajima. Možete da nas pozovete uvek jer smo mi online, spremni na vaš poziv. Pozovite na naš broj telefona već danas, zakažite naš dolazak da vašim gostima i vama ulepšamo sve trenutke veselja, da proslavu upotpunimo radošću, srećom i zadovoljstvom.

Budite sigurni da ćete uživati uz našu muziku

Osim što nastupamo na svim vrstama proslava, posebno bismo naglasili svečano najavljivanje iznošenja torte pred goste. U tom trenutku kada se svetla u sali zamrače, naš orkestar najavljuje iznošenje torte pred goste što momentalno zagreje atmosferu na proslavi do usijanja a veselje se nastavlja do kasnih noćnih sati.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube