062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Odličan orkestar trubači Valjevo

Trubači Valjevo čim dobiju vaš poziv, znaju da je po sredi neko lepo veselje, proslava radosnog događaja, rođenje deteta ili krštenje, svadba ili proslava punoletstva.

Trubači Valjevo najbolje znaju da sviraju sve vrste pesama a naš orkestar Balkanika je dobitnik mnogobrojnih vrednih nagrada i u stanju smo da ispunimo želju svakog vašeg gosta.

Domaćine uvek najviše poštujemo i cenimo i svako će biti srećan kada bude u prilici da poruči bilo koju pesmu koju poželi, bez obzira da li se radi o pesmama izvornim srpskim ili o najnovijim modernim hitovima domaće estrade. Sviramo svu vrstu muzike kao i stranu i džez muziku, zabavne pesme, starogradske pesme i sve ostale pesme.

Orkestar Balkanika je osvojio mnogobrojne vredne nagrade

Možemo se pohvaliti pobedom na najpoznatijem festivalu trubačke muzike u Guči a vama i vašim gostima ćemo ulepšati svaku proslavu. Da biste nas pozvali na veselje dovoljno samo da nam pošaljete poruku putem Viber-a ili Whatsapp-a ili da nas pozovete a mi ćemo vam odmah odgovoriti.

Naš cilj je da svaku vašu želju, svaku pesmu koju zatražite od nas odsviramo do savršenstva. Sviramo najbolje a živa svirka uz najbolji trubački orkestar će svim vašim gostima pričiniti vrhunsko zadovoljstvo. Trubači Valjevo odlično znaju sve pesme koje se slušaju u Kolubarskom okrugu a nama je najlepše zadovoljstvo kada vidimo ozarena lica, kada vidimo srećne ljude koji se vesele i raduju uz našu muziku.

Najbolja vrsta muzike i najbolje pesme su ono što svi od nas traže i očekuju a naš trubački orkestar je spreman da vama uvek izađe u susret i da u svakom trenutku kada poželite nastupi na vašem slavlju.

Veselju nema kraja uz orkestar trubači Valjevo koji svira kada god vi zatražite. Mi smo spremni na da dan vašeg veselja sviramo određeni pesama u kontinuitetu i nakon toga sačekamo kada je potrebno ponovo podići atmosferu na proslavi.

Veselja, venčanja, proslave punoletstva, rođendani, ispraćaj u vojsku i mnogi drugi srećni događaji su najbolji uz trubače orkestra Balkanika. Sve što je potrebno je da nam se javite, da nas pozovete i mi ćemo odmah ispoštovati svaku vašu želju.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube