062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Odličan Novogodišnji provod uz majstore trube

Svi koji žele da Novu Godinu dočekaju u restoranu ili klubu, očekuju odličan provod.

Kada organizujete novogodišnje veselje dolazak trubača je uvek bio pravi pogodak. Tačno 12:00h orkestar majstora trube dolazi u vaš objekat gde vrhunskom trubačkom muzikom, hitovima i pesmama koje ste vi odabrali podižemo atmosferu do najvišeg nivoa.

Svi gosti uživaju u odličnoj zabavi ali bez obzira na muzički ukus i godište trubačka muzika je najomiljenija. Zato su trubači orkestri koji se svude mogu videti i čuti a orkestar trubača Balkanika je slavan, priznat i poznat u celoj regiji kao i državama Evrope, gde god žive ljudi sa Balkana.

Majstori trube koji su svoj kvalitet stekli trudom a talenat usavršili su spremni da nastupe na dočeku Nove Godine koje organizujete. Svi zajedno se vesele i rado sećaju odličnog provoda koji su imali u vašem objektu. Naš repertoar obuhvata preko 2.000 pesama i kola i zajedno sa vama ćemo odrediti koje pesme želite da se sviraju na dočeku Nove Godine.

Odlično sviramo domaću i stranu muziku, narodnu i zabavnu, sve što poželite trubači Balkanika sviraće sa najvećim zadovoljstvom.

Zakazivanje trubači za Novu Godinu vrši se veoma jednostavno. Sve što je potrebno jeste da pozovete broj telefona koje vidite na dnu našeg sajta ili nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp.

Mi ćemo odmah odgovoriti i veoma smo sigurni da ćete odabrati upravo naš orkestar jer smo najpopularniji trubači koji su poznati u Srbiji kao i daleko van granica Srbije.

Omiljeni hitovi koje vaši gosti sa nestrpljenjem očekuju sviraće trubači koji su osvojili nagrade na festivalima od kojih je najpopularniji festival u Guči.

Zakazivanjem dolaska majstora trube orkestra Balkanika na doček Nove Godine osiguraćete vrhunski provod i slavlje. Sa zadovoljstvom fotografije snimke će deliti na društvenim mrežama što će doprineti popularnosti vašeg objekta.

Javite nam se budite sigurni da ćemo ispoštovati svaku dogovorenu reč i tačno u određeno vreme nastupiti na novogodišnjem slavlju.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube