062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Od Trubači Niš nema boljeg orkestra

Nema boljih trubača od orkestra koji najboljim trubačkim umećem ulepšava sve vaše trenutke sreće radosti i veselja. Bilo kojim povodom da pravite veselje, budite sigurni da će trubači Niš u potpunosti zadovoljiti sva vaša očekivanja uz najbolju muziku.

Trubači Niš Prvaci Guče

Naš orkestar redovno osvaja prva mesta na festivalu Dragačevska truba u Guči. Ova prestižna nagrada koju dobijaju samo najbolji, dokazuje da je naš orkestar pravi izbor za svako slavlje.

Gostujemo redovno na nacionalnim televizijama. Uživaćete gledajući naš video trubači u Parovima na HappyTV kao i u emisiji Žikina Šarenica.

Trubači Niš će uz najveće zadovoljstvo odsvirati sve pesme i kola koja poželite i vi i vaši gosti. Svi se vole radovati i veseliti jer su trubači Balkanika bili i ostali najbolji izbor za svaku vrstu slavlja.

Estradni umetnici naš orkestar često zovu na svoje koncerte na kojima gostujemo zajedno sa izvođačem podignemo atmosferu među publikom.

Kvalitet trubackih pesama koje sviraju trubači Niš – orkestar Balkanika, garantuje savršen provod i veselje kakvom nema premca.

Gosti će se radovati srećni u slavlju u veselju koje vam naš orkestar može prirediti. Uz prelepe melodije popularnih pesama odsviranih na trubi, uz predivne ritmove kola, veselju nema kraja. To su dokazali i to i dalje dokazuju 10 iskusnih trubača, vrhunskih majstora trubački muzike orkestra Balkanika.

Pozovite nas i uživajte kao i uvek uz zvuke najbolje trubačke muzike u Nišu.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube