062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Od davnih vremena pa do današnjih dana trubači su na svakom veselju

Istorijski momenti u našoj prošlosti puni su digađaja. Nekada postoje periodi kada mislimo da se samo slavilo, na dvorovima, zamkovima, bojnim poljima. Ali uvek imamo prilike da se uverimo da pesma nije izostala ma kakav da je bio povod. Tako je i sa trubama.

Oduvek su postojale, vojskovođe starog Rima su svoje pobede, odlaske i povratke iz bitaka slavili uz upravo trube.
Danas svi slavimo uz trube. Tokom stotine godina ovaj jedinstveni metalni instrument plenio je srca svih koju slavili, i ne samo tada, toliko je zadirao u dušu čoveka da niko nije mogao ostati ravnodušan. Najbolji trubači u Srbiji su upravo tu, na najvišem postolju, najbolji.

Pesme nastale uz trubu

Sve te godine prošlosti do današnjeg dana, urodile su predivnim plodovima kako pesmama koje su nastajale, tako je i oblik truba bivao sve savršeniji. I umetnici, muzičari postajali su sve bolji, pravi majstori dobrog tona, a najbolji svakako su Marko Danić i njegov gotovo savršeni trubački sastav.

Proslavljen orkestar trubača

Za razliku od drugih, dobrih trubača, ovaj poseban orkestar truba postao je slavan po svojoj ljubavi prema muzici, težnjim da svaki ton iznese najboje moguće, da svaka pesma bila pisana za trubu ili ne, zvuči najboje, jedinstveno i nezaboravno. Takvim nastupima Marko Daanić i njegov trubački sastav godinama su veselili publiku ispred bina širom naše zemlje a i cele Evrope. Među svatovima i slavljenicima, među kumovima i svim gostima, domaćinima. Nama nije trebao nikada poseban povod za dobar provod, mi ga jesnostavno pravimo.

Truači sa poznatim ličnostima estrade

Uvek su sa najboljim trubačima i poznate ličnosti slavile svoje bitne događaje a ne samo na te dane, trubači i Marko Danić slavili su i dovodili do usijanja bilo koju žurku, dvor, trg, splav, diskoteku. Gde god da se pojave, pesme zvuče snažno i jasno što malo ko ume kao oni.

Kako pozvati najbolji trubački orkestar

Zato sa vama zajedno želimo da i ovaj put, pronađemo jedinstven način za najbolju proslavu, budite različiti, butite veseli, budite najbolji sa najboljim trubama Srbije. Potreban je samo jedan poziv i najbolje slavlje, vaše, može da počne. Marko Danić kao najbolja truba Srbije će sa svojim orkestrom trubača izvesti za vas i vaše drage goste sve pesme koje oduvek volite.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube