062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Nezaboravna proslava uz trubači Jagodina

Mnoge svadbe, veridbe, razna slavlja, rođendane i godišnjice, obeležavanje važnih datuma, nacionalni praznici, proslava diploma, žurke za odabrane ili na trgovima, proslave u kompanijama i sportstki uspesi, sve je to samo deo slavlja na kojima su najbolji trubači Srbije redovno pozivani a često po preporukama već zadovoljnih domaćina i slavljenika.

Poznati na estradi trubači stižu u Jagodinu

Mnogo godina već poznati smo na našem estradnom nebu i celoj javnosti. Nastupali smo uvek za vas, u svim krajevima Srbije a Jagodina nam je ostala u najlepšim sećanjima. Osim u našoj zemlji, naše trube čule su se u svim gradovima Evrope, počevši od naših komšija u regionu do najudaljenijih krajeva.

Ali uvek smo raspoloženi za najbolje provode. Bez obzira kada želite svoj provod, najlepši dan, najluđu noć, Marko Danić i njegov orkestar trubača učiniće sve da kao i do sada, vaše slavlje bude nezaborano.

Mi to umemo, mi to radimo svake godine na isti dan kada nas pozovu da se opet provesele, svi kojima je želja da samo noć provedu sa dragim osobama u privatnom ambijentu i uz najbolje trube i pesme, opet nas preporučuju ii pozivaju. Velike proslave, kada domaćini žele da se daleko čuje njihov uspeh, njihov dan, naše prodorne trube zasviraju najbolje pesme i takvi događaji ostaju dugo sa svim prisutnima jer najbolji trubači Srbije i Marko Danić su tu.

Najnoviji hitovi domaće i strane muzike

Uvek smo u koraku sa najnovijim hitovima svih žanrova muzike, a za posebne imamo ceo splet narodnih, zabavnih, popularnih i filmskih numera, za uvod ili poseban momenat, savršeni instrumentali čekaju da počnu. Samo izaberite, kako želite da proslavite vaš dan, predložite, i najbolji trubaču svakako znaju kako da vi zablistate na vaš poseban dan.

Osetite energiju moćnih truba, budite svo vreme proslave pozitivni, kao ni na jednom slavlju pre toga. Neka vaši gosti, vaše porodice, najmiliji, kumovi i svi prisutni gosti budu ponosni na vas i neka ostalima koji nisu bili bude žao što su propustili najbolji provod u svom mestu.

Pozovite trubače Jagodina

Pozovite nas na jedan od brojeva, uvek smo dostupni za najbolje provode, predložite, pozovite svoje sve goste, u restoranu, na otvorenom, u dvorani, za veliki broj ljudi, za odabrane prijatelje, za vas i dragu osobu, uvek smo spremni, jer najbolji trubači Srbije i Marko Danić to mogu.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube