062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Naš trubački orkestar dolazi u svaki grad u Srbiji

Orkestar vrhunskih trubača Balkanika na vaš poziv dolazi u svaku državu, u svaki grad, varošicu, u bilo koje mesto gde organizujete slavlje. Sa iskustvom od preko 20 godina, naš trubački orkestar je svirao na bezbroj proslava, rođendana, krštenja, veridbi, venčanja, proslava, punoletstva i mnogih drugih vrsta veselja.

Naš orkestar se sastoji od 8 vrhunskih majstora trubačke muzike koji će Vama i Vašim gostima pričiniti vrhunsku zabavu i zadovoljstvo. Naši trubači umeju da odsviraju svaku pesmu sa takvom lepotom da vama bude pravo uživanje i najlepše veselje uz zvuke trube i najvećih hitova trubačke muzike. Sve vrste pesama koje poželite, naš trubački orkestar će sa zadovoljstvom odsvirati kako bi vama i vašim gostima ulepšao slavlje.

Bilo da se radi o dočekivanju svatova, odlasku po mladu, sviranju kod crkve ili opštine ili najavljivanju iznošenja torte, naš orkestar će podići atmosferu i ulepšati vaše veselje. Gosti odlično znaju da se, kada se pojave trubači, atmosfera na veselju podiže do vrhunca. Samo je potrebno pogledati kakvo je veselje na kome se trubaci ne pojave, kakav je doček svatova bez muzike, bez trubača jer tada nema pravog veselja i u to ste se sigurno mogli uveriti ukoliko ste prisustvovali na nekoj proslavi na kojoj se ne pojavljuju trubači.

Zato svi gosti znaju da su trubači bili i ostali najbolji orkestar za svaku vrstu proslavs, najbolji za veselja. Naša vrhunska muzika i repertoar koji broji oko 2000 pesama i kola će sigurno ispuniti očekivanja svih vaših gostiju i ulepšati vama, domaćinima, slavljeniceima, rodbini i prijateljima trenutke veselja.

Uz najbolju muziku i najlepše trubačke pesme kao i kola se najbolje veseli. U to su se uverili mnogi na veseljima na kojima smo svirali. Nastupali smo i na televiziji na Radio televiziji srbije u emisiji Žikina šarenica kao i u rijalitiju Parovi. Pobednici smo festivala u Guči i možete biti sigurni da ćete izborom našeg orkestra maksimalno podići atmosferu na vašoj proslavi a goste učiniti zadovoljnim i srećnim.

Svi vesele uz trubače

Kad se trubači pojave prilikom iznošenje torte, gosti se okupljaju i u radosti slave uz najlepšu muziku? Naš orkestar je uglađen, mi smo elegantni trubači na nivou i ispunjavamo svako vaše očekivanje.

Možete nam se javiti putem telefona, putem Viber-a, poslati poruku putem WhatsAppa a mi ćemo vam odgovoriti odmah kako bi smo ispuni svako vaše očekivanje.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube