062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolji za svadbe i veselja – trubači Mladenovac

Trubači Mladenovac orkestra Balkanika, poznati kao najbolji trubači u Srbiji su vama na raspolaganju, spremni da na vašem veselju gostima i slavljenicima i domaćinima sviramo sve najlepše trubačke pesme. Mi sviramo iz duše, iz srca pesme i kola koje vi i vaši gosti najviše volite da slušate. Na našem repertoaru su najlepša srpska domaća kola, narodne i izvorne pesme ali i popularne kafanske pesme, starogradska muzika. Svi hitovi narodnih pevača i pevačica spadaju u naš repertoar koji je najveći od svih orkestara trubača. Vama smo na usluzi da u Mladenovcu u restoranima i hotelima, proslavama na otvorenom, ispred crkve ili kod opštine prilikom venčanja sviramo najbolje trubačke pesme.

Gde god vi pravite veselje, kako god običaji da nalažu mi sviramo kako vi tražite i najlepšom muzikom uvek razveselimo sve prisutne. Trubači Mladenovac sviraju po vašoj želji. Najčešće na venčanje, trubači dolaze kod mladoženjine kuće gde i počinje okupljanje svatova koji nakon toga uz zvuke trube i uz najlepše pesme odlaze kod mladine kuće. Po srpskim običajima trubači sviraju one pesme koje vi najviše želite i volite, koje se najviše slušaju.

Sviramo kod opštine kao i kod crkve ili manastira. Trubači po vašoj želji i u trenutku u kome vi to kažete sviraju pesme po vašem izboru.

Koju god proslavu da organizujete trubači Mladenovac su bili i ostali najbolji izbor.

Naš orkestar svira na svim vrstama veselja u Srbiji ali i u inostranstvu i možemo slobodno reći da su nas ljudi iz prostora bivše Jugoslavije pozivali kako u zemlje okruženja tako i u zemlji zapadne Evrope – Nemačku, Francusku, Švajcarsku, Austriju i mnoge druge. Dobar glas o nama se daleko čuje pa smo svirali na televizijama i na koncertima i pobeđivali na takmičenjima trubačkih orkestara.

Orkestar Balkanika koji je osvojio mnoge nagrade uvek odrzi zapažen koncert pa estradni umetnici sa sarađuju i na svoje koncerte nas pozivaju. Na koncertima estradnih umetnika najviše sviramo njihove pesme a publika oseti onaj žar trubačke muzike upravo ono što će i vaši gosti osetiti kada na veselju budemo svirali najbolje hitove u Mladenovcu. Naš orkestar je otvoren za sve predloge jer je nama cilj da budete uvek zadovoljni. Pozovite nas i uživajte uz najbolji orkestar trubača Balkanika.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube