062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolji trubači za sve povode

Svako doba u godini nosi svoje radosti, svoje datume koje treba obeležiti i nove radosti proslaviti. Danas je mnogo onih koji pružaju zabavu, različite muzike, žanrove i pesme. Zašto ne sukladiti sve, i imati najbolju muziku, najbolje pesme, žirok asortiman svih najboljih pesama i pravaca muzike. Od narodnih, do Jazz hitova, od starogradskih do filmske muzike, od savremene i popularne numere do stranih svetskih hitova?

Danas to možete, jer najbolji trubački orkestar Marka Danića takav provod može da sa lakoćom omogući. Već smo mnogima dokazali da smo najbolji. Svi naši članovi orkestra su godinama virtuozi na svojim instrumentima, sa ljubavlju negujemo talenat i dobru pesmu a sa radošću naše uspehe delimo sa publikom.
Bilo da su nove godine, slave, praznici, gradski trgovi ili festivali, uvek smo rado odazvani, ili želite da iznenadite drage osobe, svoju verenicu, kolege sa posla, dobre prijatelje ili samo jednostavno da napravite najbolju žurku u gradu, zbog vas smo tu.

Dokazi da to umemo i možemo su svuda, godinama smo nagrađivani za najbolje izvođene pesme, kola, pojedinačno i kao orkestar, publika uvek glasa u našu korist. Čest je slučaj da nas upravo porodice i kumovi, gosti koji su nas slušali na drugim proslavama, preporučuju i tako nanovo napravimo najbolje provode opet i rado se vraćamo i sledeće godine na godišnjice po pozivu slavljenika.

Truba kao instrument postoji među ljudima vekovima, dok drugi instrumenti nisu ni postojali, umetnici na trubama su već bivali zabeleženi u istoriji. Nije čudno da zvukovi trube dopiru do najtvrđeg srca, mnogi su slavili od pobeda do rođenja deteta uz trubače. Danas imam najbolje trubače u Srbiji kao neodvojiv deo vaše najbolje proslave.

Svaku pesmu izvodimo sa posebnim značajem, trudimo se da iznesemo svaki ton, svaki član našeg orkestra pojedinačno, zato smo najbolji, jer to radimo svo vreme nastupa, da poslednja pesma bude jednako puna energija kao i prva.

Ne morate dalje tragati, oslonite se na siguran i najbolji izbor, pozovite nas i samo predložite, računajte da ćete na taj datum imati najbolji provod i slavlje kakav niste još doživeli, proslavite sa svojim najmilijima kako dolikuje najboljima, uz najbolje trube Srbije i Marka Danića.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube