062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolji trubači Svilajnac – za vaše veselje

Svi smo po nekad iskusili te brige, slatke muke u organizovanju proslava kako za sebe tako za svoje najbliže. Nekako sve ide lako do izbora onoga ustvari najvažnijeg, muzike. Muzika pokreće sve, može se desiti da ostala priprema nije prošla najbolje, ali ako je pravi izbor muzike bio, sve se zaboravi.

Nemojte rizikovati, najodgovorniji deo proslave prepustite profesionalnim trubačima Svilajnac. Dovoljan je samo jedan poziv, i brige oko muzike nestaju. Sa najboljim trubačima Srbije, prepustite se najboljim mogućim doživljajima i neka najbolja proslava počne.

Za nas su mnogu čuli i preko medija, nacionalnih frekvencija, društvenih mreža, na saborima trubača i što je najbitnije od ljudi koji su svoje proslave prepustili baš nama, najboljim trubama Srbije.

Najbolje proslave su upravo one na kojima sa radošću svira orkestar najboljih trubača Svilajnac i ponovo, i opet kod istih domaćina, a po preporukama prezadovoljnih slavljenika i svih gostiju.

Najbolji provod uz najbolji trubači

Zato za vas, spremni smo da organizujemo najbolji provod, za goste koje poštujete, za vaše porodice koje volite, i sve drage vam ljude koje želite da uveselite. Recite nam vaše omiljene pesme, čak i strane hitove, koja narodna kola volite, čime bi vaši gosti mogli biti najzadovoljniji, i dozvolite sebi i svim vašim gostima provod koji zaslužujete.

Budite deo najradosnijih momenata kao i velika muzička imena naše estrade, zašto ne bi bili deo atmosfere kao učesnici najpopularnijih rijaliti programa, ili samo se prepustite uživanjima najboljih truba Srbije.

Mnogobrojne nagrade za trubači Svilajnac

Naše nagrađivane trube čuli su svi, od najpoznatijih restorana, glamuroznih i velikih događaja i proslava širom Evrope, kao i svih krajeva naše zemlje i zemalja u regionu.
Neka najbolja zabava počne sa njjboljom muzikom, sa najboljim trubama, sa najboljim pesmama. Izaberite momenat, trenutak kada će svi biti prijatno iznenađeni, neka vaša omiljena pesma počne, jedinstveno, prodorno i jako, neka svi znaju da ste želeli najbolji provod te večeri.

Zato smo zbog vas dostupni na svim mrežama, kako bi olakšali dogovor u bilo kom trenutku. Sa najboljom trubom Srbije Markom Danićem i njegovim nagrađivanim orkestom možete osetiti svu radost koju priželjkujete na svom slavlju. Pozovite nas, olakšajte organizaciju, budite deo najboljeg slavlja za sebe i sve svoje goste jer najbolji trubači Srbije su uz vas.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube