062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolji trubači regije

Mi smo najbolji trubači u regionu i naše nastupe pratili su svi uživo na festivalima i TV prenosima.

Zajedno sa najpoznatijim estadnim umetnicima orkestar Balkanika gostuje na mnogobrojnim koncertima kao i u TV emisijama.

Za ljubtelje trube, za ljubitelje slavlja, ljude koji vole da uživaju u veselju i dobrom raspoloženju, naš orkestar je bio i ostao pravi izbor.

Uvek smo spremni da se organizujemo i brzo stignemo na svako vaše slavlje. Bilo da se venčavate se, krštavate dete, proslavljate rođendan ili pravite neko drugo veselje najbolji trubači Balkanika uvek su tu za vas.

Uvek smo raspoloženi da se sa vama dogovorimo i da najboljim pesmama i kolima uveličamo vaše slavlje.

Uz nas su mnogi zapamtili najbolji provod

O slavljima na kojima je nastupao orkestar Balkanika priča se dugi niz godina. Mi smo najbolji a to potvrđuju i mediji sa nacionalnom frekvencijom koji nas redovno pozivaju na sve popularne emisije.

Zato nemojte dozvoliti da najbolji trenuci prođu drugačije od najboljeg, da se na vašem slavlju pojave vrhunski majstori trube.

Mi znamo šta ljudi vole, umemo da osetimo šta vaši gosti hoće da slušaju. Zato su naše liste pesama najbolje a prelazi iz pesmu pesmu iz kola u kola ostavljaju vaše goste u najboljem raspoloženju. Svi su razlozi da nas pozovete, da na vašem slavlju nastupi najbolji trubački orkestar.

Odaberite upravo nas jer nas svi preporučuju i mnogobrojni slavljenici i sve zvanice uvek rado ponovo pozivaju naš orkestar na slavlja.

Trubači Beograd napravili događaj

Sve što je potrebno da bi ste imali najbolji orkestar na veselju, da budete upamćeni kao najbolji domaćin, da napravite vrhunsku žurku uz trubače jeste da nas pozovete i da uživate u svakom trenutku.

Javite nam se putem telefona, Vibera, WhatsApp-a i mi ćemo vam odmah odgovoriti na svako vaše pitanje.

Dolazimo u svako mesto u Srbiji i okruženju

Orkestar stiže na vaše slavlje upravo u onom trenutku kako smo se dogovorili. Sa nama možete biti sigurni da će najbolji provod biti zagarantovan.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube