062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolji trubači Kladovo – Orkestar za veselja

Za slavlje na kome želite da se čuju najbolje narodne pesme, da vaši gosti uživaju uz hitove domaće estradne muzike ali i domaću zabavnu muziku, popularne strane pesme i filmsku muziku sve što je potrebno je da pozovete broj telefona našeg orkestra i da zakažete datum dolaska najboljeg trubačkog orkestra balkana na vaše slavlje – Trubači Balkanika.

Trubači na RTS-u

Trubači na RTS-u

Kad trubači Kladovo nastupaju

Sa odličnim izborom pesama i kola trubači Kladovo izvrsni su kao majstori trube koji su svoj kvalitet pokazali na svim vrstama slavlja i veselja širom Srbije i inostranstva.

Naši glavni zadatak je da svi na vašem slavlju uživaju u odličnim pesmama i kolima, da se u najboljem raspoloženju zajedno sa vama provesele i da slavlje koje ste pripremili ostane upamćeno dugi niz godina.

Članovi našeg orkestra su majstori trube kojo potiču iz porodica u kojima se truba svirala generacijama.

Zato je naša izvrsnost nenadmašna, zato su trubači Kladovo najbolji izbor za svako vaše slavlje.

Trubači za sve vrste veselja

Bilo da je vaše slavlje veliko ili malo, trubači Balkanika tu su da na vaše veselje unesu sreću, radost i zadovoljstvo svim gostima, domaćinima i slavinicima.

Uživanje jeste najveće u odličnom izboru pesama i kola koje je naš orkestar pripremio za vas kako bi još jednom, na vašem veselju svirali pobedničke pesme kojima smo stekli nagrade i priznanja na mnogim festivalima.

Kao domaćinu i slavljeniku dajemo vam izbor da odlučite koje pesme sa našeg bogatog repertoara želite da sviramo na vašem slavlju, da pesme poređamo redosledom koji vi želite i da u svakom trenutku na vašem slavlju najbolji trubači sviraju upravo ono što vi tražite.

Uz trubače Balkanika se podiže pehar, izgovaraju se zdravice, kumovi čestitaju slavljenicima. Mladi i mladoženji svi žele dug i srećan život u braku i mnogobrojno potomstvo.

Trubači Kladovo su odličan izbor koje će vaše slavlje učiniti posebnim!

Pozovite nas na broj telefona, klikom na dugme u dnu ekrana ili nam pošaljite poruku putem Viber-a ili WhatsApp-a.

Budite uvereni da će na vašem slavlju najbolji trubači Kladovo svirati sve one u narodu omiljene pesme i kola koja podižu atmosferu na slavlju do najvišeg nivoa.

Majstori trube čekaju vaš poziv

Trubači Kladovo su spremni da u pravom trenutku nastupe na vašem veselju i da vama i vašim gostima ispune sve muzičke želje. Nek vaše slavlje bude poseban dan koji će se u radosti pamtiti dugi niz godina uz trubače orkestra Balkanika.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube