062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolji trubači dobro znaju da sviraju svaku vrstu muzike

Pravo je zadovoljstvo slušati dobru trubački muziku na  venčanju a ukoliko ste Vi kum ili neko ko želi da iznenadi mladence sjajnom trubačkom muzikom najboljeg trubačkog orkestra celog Balkanatrubača Balkanika preporučujemo Vam da pitate mladence i saznate o tome koju vrstu muzike oni zapravo vole. Trubači Balkanika mogu da sviraju svaku vrstu muzike a ukusi mladenaca su nam na prvom mestu. Svi vole da se mladenci osećaju savršeno i lepo na svom venčanju i zato istražite i saznajte koje su to pesme koje oni vole. 

Mi smo moderni trubači i cilj nam je da budete zadovoljni. Ukoliko mladenci vole domaću muziku, trubači Balkanika će vrhunskim izvođenjem domaće narodne muzike zadiviti sve prisutne. Ako mladenci vole stranu muziku trubači Balkanika će da vrhunski da sviraju stranu muziku na venčanju. Aranžmani strane muzike i trubači obučeni shodno vrsti muzike, savršen su način da razveselite vaše najmilije. Zato pozovite ORKESTAR BALKANIKA, trubački orkestar koji svira najbolje pesme širom Balkana.  Saznajte koju vrstu muzike vaši najmiliji žele da slušaju i recite nam koje su to pesme a mi ćemo se potruditi da na najbolji način pripremimo sve što je potrebno da bi senzacija na venčanju i svadbi bila dovedena do savršenstva.


Zato nas pozovite i zakažite termin i kažite nam u kom gradu i na kom mestu se održava venčanje, u kom trenutku očekujete da mi ulazimo na svadbu. Zato nas pozovite odmah i mi ćemo biti na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme. 
Da bi ste razveselili goste najbolji trubački orkestar Balkanika je tu da sve prisutne učini zadovoljnim i srećnim. Mi volimo da sviramo svadbe, venčanja, rođendane, krštenja, punoletstva i zato smo mi upravo najbolji trubači za venčanje. Mi odlično sviramo svaku vrstu muzike a vaše je samo da izaberete onu vrstu koja se sviđa Vama i Vašim najmilijim.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube