062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolje slavlje uz trubači Aachen Nemačka +4917617387760

Svi znaju da je uz trubači Aachen najbolje veselje. To potvrđuju i vaši prijatelji, poznanici, familija, svi koji su bili u prilici da uživo čuju nastup orkestra Marka Danića, najpopularnijeg majstora trube koji u Nemačkoj na veseljima svira sa najlepšim izborom pesama i kola.

U našem repertoaru možete pronaći sve vrste muzike.

Domaća i strana muzika, kola, valceri, muzika filmska muzika, starogradska muzika, instrumentali. Što god poželite orkestar trubači Aachen sa odličnim znanjem i kvalitetom sviraće na vašem slavlju.

Vrhunski majstori trube

Pozovite nas jednom i uvek ćete nas zvati ponovo jer smo sigurni da ćete biti zadovoljni kao i estradne zvezde koje nas pozivaju na svoja privatna veselja. Znajući da smo najbolji rado nas zovu i na svoje koncerte da zajedno sa njima nastupamo i atmosferu na koncertu dovedemo do savršenstva. Na vašim slavljima u celoj Nemačkoj nastupamo i to možete videti na našem sajtu. Zajedno sa gostima se proveselite, provedite najbolje i najlepše trenutke sreće i veselja upravo dolaskom orkestra Marka Danića. Garancija na vašem slavlju da će svi biti zadovoljni je ono što naš orkestar može da pruži.

Pozovite trubači Nemačka +4917617387760

Znanje i kvalitet, talenat i ljubav prema trubi učinili su da naš orkestar bude omiljen i popularan u celoj regiji.

Na Balkanu znaju da su trubači Marka Danića sinonim odličnog slavlja. A vi ćete, sigurni smo, pozivom našeg orkestra se veseliti kao u domovini, kao u kraju iz kog vodite poreklo.

Trubači Aachen su tu da najave tortu

Ovaj trenutak je najvažniji u čitavom danu slavlja – kada se torta iznosi pred goste, kada su svi spremni da se najbolje provesele, orkestar Marka Danića sa svojim vrhunski trubačkim umećem će zagrejati atmosferu do usijanja. To ćete prepoznati po osmesima na licima vaših gostiju, po velikim brojem ruku podignutih u znaku slavlja.

Najbolja atmosfera je upravo na vašem slavlju

Uzvikujte zdravice, naručite pesme, veselite se do kasnih večernjih sati uz nastup trubačkih majstora orkestra Marka Danića.
Sve što je potrebno jeste da nam se javite i da u pravom trenutku kada to poželite orkestar vrhunskih majstora trube nastupi na vašem slavlju. Neka se svi vaši gosti provedu najbolje dolaskom trubača sa juga Srbije, iz centra prave balkanaske trube, orkestra Marka Danića.

Javite nam se jer ćete uz znaš dolazak imati garantovano najbolje veselje u čitavom kraju. Uživajte u vrhunskom slavlju pozivom našeg orkestra putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i slanjem poruke obezbedite dolazak vrhunskih majstora trube u Aachen.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube