062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolje slavlje u Nišu uz trubače Guče

Za svako slavlje, za svako veselje dovoljno je da pozovete trubači Niš i kažete želje pesme i kola koja volite a mi ćemo sa zadovoljstvom svirati i veseliti vaše goste na slavlju.

Popularne pesme i kola i domaće i strano

Naš trubački orkestar za vas je spremio sve popularne i one stare pesme koje vaši gosti znaju i vole. Bili mlađi ili stariji svi vole nove i stare hitove, hitove svih vremena, domaću i stranu muziku. Sve za vas i za vaše goste na vrhunskim trubama sviraće trubači Marka Danića. Od nas možete po željama očekivati narodne i zabavne pesme, kola ali i pop, rok, klasičnu i jazz muziku.

Veselje uz najbolji orkestar

Balkanika trubački orkestar je poznat po tome što uvek ispoštuje svaku vašu želju i želje vaših najdražih. Iz tog razloga je naš orkestar trubača čest gost mnogih slavlja, jer svi znaju da smo poznati kao orkestar koji uvek podiže atmosferu do vrhunca. Naše dugogodišnje iskustvo jer iz pesme prelazimo u pesmu bez zastoja a to svi gosti vole jer uz trubači Niš veselje ne prestaje.

Trubači Niš pobednici Guče

Orkestar Balkanika je nastupao na mnogim festivalima u Srbiji i inostranstvu. Pobedom na festivalu Dragačevske trube u Guči, dokazali smo svoj kvalitet i prepoznati smo kao orkestar koji predstavlja trubaštvo kao umetnost i nematerijalno kulturno dobro. Nastup u emisiji Šarenica na RTS-u pokazatelj je da smo orkestar koji spada među uži izbor urednika nacionalnih televizija.

U Srbiji nema mesta na kome nismo bili, nema varošice u kojoj nismo gostovali. Ljubav prema muzici, ljubav prema trubi, prema narodnom uživanju u najboljem raspoloženju jeste ono što nas je podstaklo da sve ove godine vežbamo trube i druge limene duvačke instrumente da bi smo vama i vašim prijateljima ulepšali sve trenutke na slavljima i veseljima.

Mnogi poznati estradni umetnici nas pozivaju redovno na svoja slavlja jer znaju da smo postali popularni i da nas na televizijama širom Srbije i zemalja okruženja rado pozivaju da nastupimo i pokažemo svoje znanje. Naše znanje veliko je kao i naša želja da svim vašim prijateljima i zvanicama, gostima na vašem slavlju ulepša trenutke veselja.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube