062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolja trubačka kola za svadbu

U Srbiji i u ostalim državama Balkana narodi vole da se vesele uz trubače. Trubači sviraju najbolja i najpopularnija kola na venčanjima, svadbama, proslavama i svim srećnim događajima.

Trubački orkestri uz popularna kola sviraju i drugu muziku, a kako su trubači veoma cenjeni muzičari za sve vrste proslava to se rado pozivaju da na svadbama, venčanjima, krštenjima i drugim proslavama sviraju najlepša kola narodne muzike.

Naš trubački orkestar ima najveći repertoar pesama u koje se ubrajaju i kola uz koja vi rado volite da se veselite.

Majstori trube, trubački orkestar Balkanika, pobednici festivala u Guči, sviraju najlepša kola na vašim proslavama.

Neka od najlepših kola kojih se prvo možete setiti su Dragačevsko kolo, Gamzigradsko kolo, Kačerac, Brdovačko kolo…

Najviše kola ljudi vole da slušaju, da se vesele i da igraju uz trubače i trubačku muziku, koja je omiljena kod svih naroda sa prostora Balkana.

Gde god da se nalazite u inostranstvu u Nemačkoj, Italiji, Francuskoj, trubački orkestar Balkanika će na vaš poziv doći u vaše mesto, u vaš grad i zajedno sa vama učiniti da proslava bude vrhunska.

Uz najbolju muziku i najlepša kola,trubačka muzika je najbolja muzika za sve vrste proslava, a orkestar trubača Balkanika nenadmašan je na veseljima i proslavama, jer najbolje umemo da zadovoljimo muzičke ukuse svih gostiju.

Na vašem veselju kada poželite najbolju muziku i najbolje trubače na našem prostoru, pozovite orkestar trubača Balkanika da kod vas svira najlepšu muziku za slavlja. Pozovite nas putem brojeva telefona ili putem Vibera ili WhatsAppa i mi ćemo odmah odgovoriti, i sa vama se dogovoriti o vremenu i mestu vaše proslave i redosledu sviranja pesama koje volite da slušate.

U svakom trenutku, u svako doba godine, trubački orkestar Balkanika je dostupan da svira sve vrste pesama koje vi volite . Dočekujemo i ispraćamo kumove, pratimo mladence iz crkve sa venčanja i sve ostale stvari kako običaji nalažu.

Uživajte uz najbolju muziku i najbolja kola koja svira trubački orkestar najboljih trubača Balkana – orkestar Balkanika.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube