062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolja su slavlja oduvek bila uz trubače sa juga Srbije

Trubači u uvek bili muzičari koji su se na veseljima mogli videti i čuti a njihov dolazak, sama pojava trubačkog orkestra bio je predznak da će slavlje biti vrhunsko.

Znajući da na svim slavljima gosti žele jedino dobar provod a da je sve ostalo sporedno, orkestar Balkanika sa velikim zadovoljstvom nastupa na svim vrstama svečanosti. Na velikim i malim veseljima, događajima povodom veridbe, krštenja, venčanja kao i godišnjica braka orkestar Balkanika će ulepšati atmosferu vrhunskom trubačkom muzikom, svirajući pravi izbor pesama i kola za vas i vaše goste.

Poznati trubači na veselju

Nagrade, pehari i priznanja

Bilo da je muzika koju volite narodna ili više volite zabavne pesme, orkestar koji je osvojio nagrade na festivalu trubača u Guči će svoj talenat pokazati na vašem veselju. Nagrade, pehari, koje ponosno držimo u našim vitrinama dokaz su da je čak i u najvećoj konkurenciji trubački orkestar Balkanika postigao vrhunske rezultate.
To je jedan od razloga iz kog često naš orkestar pozivaju i najpopularniji muzičari, estradne zvezde koje znaju da će nastupom sa najboljim trubačima na koncertima podići atmosferu do najvišeg nivoa.

Oni koji su imali prilike da gledaju uživo nastup našeg orkestra, mogu vam potvrditi da je orkestar Balkanika odličan izbor za svako vaše slavlje.

Vaše je samo da odredite datum i kažete gde želite da tumači vas čekaju. Naš orkestar će u pravom trenutku biti na dogovoreno mestu spreman da zajedno sa vama dočeka kumove, prijatelje, članove uže i šire porodice i da muzikom iz našeg bogatog repertoara započne sjajno raspoloženje na vašem slavlju.

Trubači se dočekuju sa najvećom radošću

Trubači, muzičari koji se uvek sa najvećom radošću dočekuju na svim vrstama slavlja će na vaš poziv odgovoriti odmah i veoma brzo ćete sa nama sklopiti dogovor koji ćemo ispuniti se najvećim zadovoljstvom.

Znajući da nas preporučuju svi, da ste možda čuli već od svojih prijatelja i članova porodice kako orkestar Balkanika svira na slavljima, da su vas preporuke dovele na naš sajt, možemo vam garantovati da ćemo i na vašem slavlju ispoštovati svaki dogovor i svirati upravo onako ako ste vi zamislili.

Javite nam se jer ćete dolaskom našeg orkestra biti domaćin i slavljenik o kome će se pričati a gosti zahvaljivati na sjajnom izboru trubačkog orkestra.

Veselje uz trubače Balkanika svi očekuju i zato nam je izuzetna čast da još jednom pokažemo naš kvalitet.

Javite nam se, pozovite nas ili pošaljite poruku putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i budite sigurni da ćemo upravo u dogovoreno vreme nastupati na vašem slavlju.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube