062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolja slavlja uz trubaci Beograd

Najbolja slavlja su ona koja se pamte dugi niz godina a uz trubači Beograd orkestar Balkanika vaše će slavlje biti događaj o kome se priča.

Trubači dočekuju mladu

Naša dugogodišnja uspešna karijera stvorila je prepoznatljiv imidž našeg orkestra, koji karakteriše vrhunsko slavlje čim se pojavimo jer je svaki od naših članova umetnik na svom instrumentu.

Osvajali smo prva mesta u različitim kategorijama a kao orkestar tu smo da se zajedno proveselimo i obeležimo najvažnije i najlepše trenutke u vašem životu.

Kada želite da iznenadite svoje goste najboljim zvukom, najboljim trubačima, prvom trubom Srbije, pozovite orkestar Balkanika koji sa zadovoljstvom dolazi u Beograd kao i u sva okolna mesta da na otvorenom ili zatvorenom prostoru svira vrhunske pesme i kola.

Kod nas nema nedoumica i briga jer uz najbolje trubače Srbije vaše veselje će biti samo najbolje. Zato i vi budite deo najboljieg provoda, iznenadite svoje goste, obeležite važan događaj, ulepšajte sebi i svojima veselje uz vrhunske trubače pobednike festivala u Guči.

Gostovali smo na mnogobrojnim festivalima, nastupali na televizijama, odneli pobede na mnogim takmičenjima.

Trubaci Beograd nastup na televiziji

Poznat je video kada smo nastupali u rijalitiju Parovi uživo pred milionskom publikom a takođe i u poznatoj TV emisiji Žikina šarenica na Radio televiziji Srbije kao i u Novogodišnjem programu na O-televiziji.

Najbolje fotografije i video sa veselja

Uz naš orkestar i izbor najbolje muzike slavljenici i gosti će napraviti veliki broj fotografije i video snimaka i podeliti na društvenim mrežama. Svako ko vas poznaje će znati da se kod vas pravi najbolje veselje.

Muzika je nezaobilazni deo svakog slavlja u Srbiji a uz orkestar Marka Danića vaše će slavlje biti poznato i o njemu će se govoriti kao o najboljem slavlju u celom kraju.

Trubači Beograd na venčanju

Trubači Beograd za vas su spremni da nastupimo kada se okupljaju svatovi, kada se izvodi mlada, kada se dočekuju mladenci sa venčanja, kada se iznosi torta pred goste. Vrhunski trubački orkestar je spreman da vama i vašim gostima ispuni svaku muzičku želju, da sviramo sve što volite od domaće muzike, domaćih hitova, strane muzike, zabavne muzike, džez muzike i valcera.

Sve što poželite trubači Beograd će vrhunski svirati na vašem slavlju.

Trubači sa dugogodišnjim iskustvom

Naš trubački orkestar postoji više od 20 godina i naše dugogodišnje iskustvo čini nas najboljim trubačima za sva slavlja. Zato smo uvek spremni da ispunimo svaku vašu želju sa pravim zadovoljstvom na zlatnim trubama majstora Guče.

Možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a da uz naš orkestar vaše slavlje bude događaj o kome se priča.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube